Αρχική Ν. Κορινθίας Στα δικαστήρια Κώστας Λογοθέτης και Γιώργος Βλάχος για «συκοφαντική δυσφήμιση»

Στα δικαστήρια Κώστας Λογοθέτης και Γιώργος Βλάχος για «συκοφαντική δυσφήμιση»

Στο δικαστήριο Κορίνθου βρέθηκαν την Παρασκευή 10 Μαΐου, ο Κώστας Λογοθέτης, υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και επικεφαλής του συνδυασμού «Με τους Πολίτες Μπροστά» και ο Γιώργος Βλάχος,  πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ.

Ο λόγος της παρουσίας τους εκεί είναι η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε καταθέσει ο Κώστας Λογοθέτης εναντίον του Γιώργου Βλάχου.

Η ιστορία ξεκινά το 2013 όταν επί Δημαρχίας Κώστα Λογοθέτη κατά τη διάρκεια εκδίκασης προσφυγής για το ακατάσχετο του κτιρίου του Spa, ο Γιώργος Βλάχος είχε αποκαλέσει τον τότε Δήμαρχο «απατεώνα».

Τότε ο Κώστας Λογοθέτης -που σημειωτέων κέρδισε για λογαριασμό του Δήμου εκείνη την υπόθεση και εξασφάλισε έτσι με δικαστική απόφαση το ακατάσχετο των κτιριακών εγκαταστάσεων του Spa- επιφυλάχτηκε παντός νομίμου δικαιώματος του και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Γιώργου Βλάχου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Loutraki365.gr οι δύο άντρες είχαν συμφωνήσει να προχωρήσουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών στη σύνταξη επιστολής, με την οποία ο Γιώργος Βλάχος ζητάει συγνώμη για τον χαρακτηρισμό που είχε εκστομίσει και διευκρινίζεται σαφώς ότι αυτός (ο χαρακτηρισμός) αφορούσε σε πολιτική κριτική εναντίον του Κώστα Λογοθέτη. Αποτελούσε με λίγα λόγια, έναν πολιτικό χαρακτηρισμό και σε καμία περίπτωση δεν έθιγε το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του. Τη συγκεκριμένη επιστολή είχαν υπογράψει και τα δύο μέρη.

Στο σημερινό δικαστήριο έγινε γνωστό ότι κρίθηκε από τον Κώστα Λογοθέτη επιβεβλημένη η προσθήκη στην επιστολή άλλης μιας παραγράφου με περαιτέρω διευκρινίσεις με την οποία ο Γιώργος Βλάχος διαφώνησε σε πρώτη φάση.

Σημειώνεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε, λόγω κωλύματος του δικηγόρου του Γιώργου Βλάχου.

Πηγή: loutraki365.gr