Αρχική Ν. Κορινθίας Κεχριές, Κατακάλι και Αλμυρή πανηγυρικά με τον Αλέξανδρο Πνευματικό

Κεχριές, Κατακάλι και Αλμυρή πανηγυρικά με τον Αλέξανδρο Πνευματικό

Τον δήμαρχο των μεγάλων έργων, των επενδύσεων και της ανάπτυξης στην περιοχή τους, υποδέχτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου οι κάτοικοι στις Κεχριές, στο Κατακάλι και στην Αλμυρή. Έδειξαν για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη τους και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αλέξανδρου Πνευματικού για έναν Δήμο ισχυρό και αυτόνομο, μακριά από προσωπικά συμφέροντα,  μιζέρια και μικροπρέπεια.

Άλλωστε, όπως τόνισε και ο ίδιος, «τα μικρά και τα λίγα δεν μας ταιριάζουν. Έχουμε υποσχεθεί σε εσάς και σε όλους τους πολίτες αυτού του Δήμου, ότι εμείς θα ασχολούμαστε με τα μεγάλα και τα αναγκαία έργα, που φέρνουν ανάπτυξη, επενδύσεις, θέσεις εργασίας και βελτίωση της ποιότητας ζωής», σημείωσε.

Τόνισε ότι η παραλιακή ζώνη του Σαρωνικού άλλαξε όψη όλα τα προηγούμενα χρόνια. Και ότι στην επόμενη θητεία της ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, με τη δική τους συμπαράσταση και ψήφο, θα γίνουν πολύ περισσότερα και πολύ μεγαλύτερα έργα που θα δώσουν νέα προοπτική στην περιοχή που θα αναπτυχθεί με ταχύτατους ρυθμούς προς όφελος όλων των δημοτών.

Μην ακούτε ψεύτικες υποσχέσεις

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος ανέφερε: «Μην ακούτε ψεύτικες υποσχέσεις αυτών που θέλουν να ηγηθούν του Δήμου, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς όραμα, χωρίς καν έναν πρόχειρο σχεδιασμό δράσης. Εμείς κάναμε και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε χρήσιμοι σε κάθε περιοχή του Δήμου».

Συνάντηση Πνευματικού με τον Κοσμήτορα Μ. Μπάρτζη

Στην Αλμυρή ο Δήμαρχος λίγο πριν την ομιλία του είχε συνάντηση με τον πρ. Κοσμήτορα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που κατάγεται από την περιοχή κ. Μιχάλη Μπάρτζη, ο οποίος απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους είπε χαρακτηριστικά ότι «Ο Αλέξανδρος Πνευματικός είναι ο μόνος νοικοκύρης Δήμαρχος που έχω γνωρίσει!», δεχόμενος τις ευχαριστίες του Δημάρχου για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια.

Μοναδικό έργο υδροδότησης για επαρχιακό Δήμο

«Πριν χρόνια υπήρχε εδώ ακατάλληλο νερό από γεωτρήσεις. Βάλαμε μπρος ένα τεράστιο έργο υδροδότησης που όμοιό του δεν υπάρχει σε επαρχιακό Δήμο. Και προκαλώ, όποιον τολμάει ακόμα να αμφιβάλει για την ποιότητα του νερού στο Δήμο μας, να κάνει χημικές αναλύσεις!».

Κλειστό Γυμναστήριο στην Αλμυρή

«Πάντα αυτή η Δημοτική αρχή άκουγε τον κόσμο και υλοποιούσε έργο. Όλοι μαζί το ίδιο θα κάνουμε και τα επόμενα χρόνια με σημαντικά έργα παντού. Μετά την αγορά ακινήτου που έγινε στην Αλμυρή, έχει σχεδιαστεί και θα κατασκευαστεί ένα νέο Κλειστό Γυμναστήριο.

Χωρίς νερό και αποχέτευση δεν θα γινόταν επένδυση 120 εκ. ευρώ

Η επένδυση των 120 εκ. ευρώ μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο Κατακάλι, -έχω μιλήσει ήδη με τον επενδυτή που με διαβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει άμεσα-, με 1000 μόνιμες θέσεις εργασίας, δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς πόσιμο νερό, χωρίς αποχετευτικό δίκτυο και χωρίς να έχουμε στο σχεδιασμό μας τη σύνδεση και των Ιαματικών πηγών με το ξενοδοχειακό συγκρότημα. Αυτοί που λένε ότι το δίκτυο έχει πρόβλημα, είναι αυτοί που θέλουν να βάλουν εμπόδια  και να συκοφαντήσουν τη Δημοτική αρχή για ίδιον όφελος! Γνωρίζοντας ότι έτσι κάνουν κακό στο Δήμο και στους πολίτες, κάτι που όμως δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει και τόσο πολύ!»…

Ο λόγος μας είναι φερέγγυος και ό,τι λέμε θα γίνει πράξη

«Ξέρετε ότι ο λόγος μας είναι φερέγγυος και πως ό,τι λέμε θα το κάνουμε πράξη. Θέλουμε να συνεχιστεί αυτό το δημιουργικό έργο προς όφελος των δημοτών μας. Θέλουμε έναν πανίσχυρο Δήμο και θα το καταφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Γιατί ΕΣΕΙΣ το θέλετε και γιατί ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το κάνουμε πράξη. Σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας και την εμπιστοσύνη σας σε αυτή τη Δημοτική αρχή»…