Αρχική Eπικαιρότητα Απορρίφθηκε το αίτημα του Κουφοντίνα για άδεια

Απορρίφθηκε το αίτημα του Κουφοντίνα για άδεια

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας στο πρόσωπό του.

Είναι η δεύτερη φορά που το συμβούλιο Πλημμελειοδικών απορρίπτει αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα στις φυλακές Κασσαβέτειας.

Σύμφωνα με το Magnesianews.gr  το Συμβούλιο εξέδωσε το 93/10 βούλευμα, με το οποίο απορρίπτεται το αίτημα για άδεια του συγκεκριμένου κρατούμενου, για ουσιαστικούς λόγους.

Ο εισαγγελικός λειτουργός είχε εκφράσει την άποψη ότι υφίσταται κίνδυνος φυγής και διάπραξης άλλων εγκλημάτων αν του χορηγηθεί άδεια, επικαλούμενος τη φράση που έχει πει ο Δημήτρης Κουφοντίνας , ότι «ξαναπιάνει το κόκκινο νήμα των αγώνων».

Ο Κουφοντίνας μετά την απορριπτική πρόταση του εισαγγελέα ξεκίνησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας απεργία πείνας και εδώ και δύο ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου. Όπως υποστηρίζει μεταξύ άλλων στο υπόμνημα που κατέθεσε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών μέσω της συνηγόρου του Ιωάννας Κούρτοβικ, και στις 6 άδειες που έχει λάβει μέχρι σήμερα, έχει κάνει ορθή χρήση αυτών.

Πηγή: eleftherostypos.gr