Αρχική Eπικαιρότητα Συγκλονίζει μέσα από την φυλακή στο «Μαζί σου» ο 52χρονος που ομολόγησε...

Συγκλονίζει μέσα από την φυλακή στο «Μαζί σου» ο 52χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την κόρη του! (Βίντεο)

Πριν από περίπου πέντε μήνες ολόκληρο το πανελλήνιο παρακολουθούσε συγκλονισμένο τις εξελίξεις γύρω από την άγρια δολοφονία της Αγγελικής Πέτρου ( γνωστή και ως Αντζελίνα) στην Κέρκυρα από τον 52χρονο πατέρα της. Ο ίδιος ομολόγησε το στυγερό έγκλημα που διέπραξε και το μεσημέρι της Πέμπτης μίλησε για πρώτη φορά μέσα από την φυλακή στην εκπομπή τηςΤατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» και στην δημοσιογράφο Εβίτα Τσιλοχρήστου.

Ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος για την δολοφονία της κόρης του, ενώ αποκάλυψε ότι από τη στιγμή του τραγικού συμβάντος δεν θυμάται τίποτα άλλο πέρα από το γεγονός, ότι χτύπαγε την μοναχοκόρη του με μανία, δίχως όμως να κατανοεί τον λόγο. Επίσης ανέφερε ότι ο ίδιος μετέφερε και έθαψε την κόρη του γιατί, όπως υποστήριξε, στο σπίτι τους υπήρχαν ποντίκια, γάτες και ο σκύλος τους. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο λόγος που πέταξε το κινητό της στον κήπο της νονάς της ήταν επειδή δεν ήταν ικανός να παραδοθεί μόνος στις αστυνομικές αρχές και ήθελε να τον βρουν εκείνες. Τέλος, αρνήθηκε ότι είχε χτυπήσει στο παρελθόν την Αγγελική.

Δες το βίντεο με την συγκλονιστική περιγραφή του :

Λίγο πριν το τέλος της συζήτησης, ο 52χρονος κατηγορούμενος ανέφερε ότι κάθε βράδυ βλέπει στον ύπνο του την άτυχη Αγγελική.

Πηγή: tlife.gr