Αρχική Ν. Κορινθίας Σήμερα η … τρίτη πράξη για «Αλέξανδρος Τεχνική» VS «Λουτράκι Α.Ε.»

Σήμερα η … τρίτη πράξη για «Αλέξανδρος Τεχνική» VS «Λουτράκι Α.Ε.»

Σήμερα Πέμπτη 9 Μαΐου στις 9 το πρωί εκδικάστηκε στην Αίθουσα Ασφαλιστικών μέτρων του Πρωτοδικείου Κορίνθου η αίτηση της “Αλέξανδρος Τεχνική” και του μετόχου της, Γιώργου Βλάχου για να αναλάβει τη διαχείριση της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “Λουτράκι Α.Ε.”

Πρόσθετη παρέμβαση πολιτικής αγωγής υπέρ του Δήμου αναμένεται να κάνει το Καζίνο Λουτρακίου μέσω του δικηγόρου κ. Παπαϊωάννου, ενώ τον Σύλλογο Εργαζομένων Ιδιωτικών Υπαλλήλων θα εκπροσωπήσει ο δικηγόρος κ. Νίκος Λόης ο οποίος θα κάνει επίσης πρόσθετη παρέμβαση. Σημειώνεται ότι και ο υποψήφιος Δήμαρχος με την δημοτική παράταξη «Με τους Πολίτες Μπροστά» κ. Κώστας Λογοθέτης ζήτησε και πήρε την έγκριση του Δικαστηρίου να καταθέσει ως μάρτυρας υπέρ του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Φεβρουαρίου σε μια ύστατη προσπάθεια να εξευρεθεί κάποια λύση από την μεριά του Δήμου είχε προταθεί η αναβολή της συζήτησης για ένα μήνα. Χρονικό διάστημα απαραίτητο για την ολοκλήρωση της μετατροπής της Κοινοπραξίας σε Α.Ε. και κατ’ επέκταση του καθορισμού του ποσοστού επί των μισθωμάτων που θα λαμβάνει η «Αλέξανδρος Τεχνική», σύμφωνα με την τότε συμφωνία Τουριστικής – Βλάχου. Ο ένας μήνας πέρασε χωρίς την ολοκλήρωση της μετατροπής της Κοινοπραξίας σε Α.Ε. και έτσι η υπόθεση στις 21 Μαρτίου οδηγήθηκε και πάλι στο δικαστήριο χωρίς να έχει επιτευχθεί κάποια νέα συμφωνία. Η υπόθεση αναβλήθηκε και τότε.

 17 μόλις ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές η εκδίκαση της κρίσιμης αυτής υπόθεσης που θα καθορίσει το μέλλον της Τουριστικής Α.Ε, αποκτά έντονο προεκλογικό… άρωμα.

Πηγή: loutraki365.gr