Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μεσσηνία: Τρόμος για ηλικιωμένο ζευγάρι – Ληστές ξύπνησαν και σακάτεψαν στο ξύλο...

Μεσσηνία: Τρόμος για ηλικιωμένο ζευγάρι – Ληστές ξύπνησαν και σακάτεψαν στο ξύλο το άτυχο ζευγάρι!

Επίθεση μέσα στο σπίτι τους από 3 κουκουλοφόρους δέχτηκε στις 03.00 τα ξημερώματα της Τρίτης (07-05-2019) στον Άγριλο Μεσσηνίας ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, την ώρα που κοιμόταν.

Οι τρεις ληστές, φορώντας κουκούλες, μπήκαν στο σπίτι σπάζοντας όλη την κάσα του παραθύρου και με την απειλή μαχαιριού απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ενώ ξυλοκοπούσαν άγρια για αρκετή ώρα τον 84χρονο, ζητώντας του επίμονα και άλλα χρήματα, όπως κατήγγειλε συγγενής του.

Όταν ο ηλικιωμένος τους απάντησε ότι δεν υπάρχουν άλλα χρήματα στο σπίτι, αυτοί έγιναν ακόμα πιο βίαιοι. Η 87χρονη συζυγός του που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα, δέχτηκε κι αυτή επίθεση και την έριξαν κάτω από το κρεβάτι.

Οι ληστές, που μιλούσαν ελληνικά, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι ηλικιωμένοι στους συγγενείς τους, φορούσαν κουκούλες και τους απειλούσαν με μαχαίρι ότι θα τους σκοτώσουν, ενώ υπήρχε και τέταρτο άτομο που τους περίμενε έξω από το σπίτι μέσα σε αυτοκίνητο.

Ο άγριος ξυλοδαρμός του 84χρονου είχε ως αποτέλεσμα, ο ηλικιωμένος να διακομιστεί  στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με σοβαρό εσωτερικό τραύμα στην κοιλιακή χώρα και να χειρουργηθεί. Επίσης φέρει μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ μιλώντας με τους συγγενείς του κατάφερε να τους πει ότι “λίγο ακόμα και θα πέθαινα”!

Πριν φύγουν οι 3 κουκουλοφόροι, κλείδωσαν και τους δυο ηλικιωμένους στο υπνοδωμάτιό τους. Μετά από λίγη ώρα ο 84χρονος – παρά τα σοβαρά τραύματα που είχε – κατάφερε και βγήκε από το παράθυρο και ειδοποίησε έναν γείτονα του, κι αυτός με τη σειρά του την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο με δυο οχήματα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο των ληστών κατευθύνθηκε προς Γαρδίκι, Πολιανή, ενώ έχει δοθεί η περιγραφή του στην Αστυνομία, που διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: messinialive.gr