Αρχική Ν. Μεσσηνίας Εντυπωσιακή εκδήλωση Μπουντρούκα στην Καλαμάτα – Σε κλίμα ενθουσιασμού η παρουσίαση του...

Εντυπωσιακή εκδήλωση Μπουντρούκα στην Καλαμάτα – Σε κλίμα ενθουσιασμού η παρουσίαση του ψηφοδελτίου

Παρουσία του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη πραγματοποιήθηκε χθες ( 8/5/19 ) στην Καλαμάτα η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Πελοποννησιακής Συμμαχίας με επικεφαλής το Γιάννη Μπουντρούκα. Σε ένα κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο και με κύριο χαρακτηριστικό τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έδωσε το σύνθημα για τη μεγάλη νίκη της 26ης Μαίου. 

Από τις  πρώτες σειρές των καθισμάτων  παρακολούθησαν την παρουσίαση Μπουντρούκα και την ομιλία Χριστοδουλάκη  ο Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ.  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος , ο πρώην Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος ο πρώην Δήμαρχος Καλαμάτας  Γ. Κουτσούλης ,  ο Θεόδωρος Μπρεδήμας  και ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας  με την στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ. Σ. Μπακούρος. Μαζί τους και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. Μεσσηνίας Μενέλαος Γερονικολός , Παναγιώτης Αλευράς  και Γιάννης Διονυσόπουλος  καθώς και ο Μεσσήνιος πρώην Υφυπουργός Οικονομικών Δημ. Κουσελάς.

Στην ομιλία του ο κος Χριστοδουλάκης εξαπέλυσε οξεία επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στην Ν.Δ.  Αναφέρθηκε στην ιστορική πορεία του ΠΑΣΟΚ, στις χυδαίες επιθέσεις που δέχονται στελέχη του σημερινού ΚΙΝ.ΑΛ. από τα  κυβερνητικά χαλκεία ενώ τόνισε ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός κόμματος εξουσίας γιατί σκοπός του είναι  μία αυτόνομη πολιτική που θα προστατεύει τα εθνικά συμφέροντα, την ανακούφιση των εισοδημάτων των εργαζομένων και συνταξιούχων που έχουν πληγεί βάρβαρα τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιάννης Μπουντρούκας στην ομιλία του τόνισε  ότι: «ήρθαμε για να μείνουμε –  ήρθαμε να αλλάξουμε το τοπίο  στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ήρθαμε να δώσουμε μία νέα πνοή στην βαλτωμένη Περιφέρειά μας» και συμπλήρωσε: «η Μεσσηνία μίλησε, από εδώ την Καλαμάτα στέλνουμε το μήνυμα της νίκης σε όλη την Πελοπόννησο. Αυτοί που έλεγαν ότι δεν μπορούμε να κλείσουμε ψηφοδέλτιο σήμερα παίρνουν μία ηχηρή απάντηση. Όλους αυτούς τους προσπερνάμε και συνεχίζουμε την πορεία μας με την κοινωνία. Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα στην οποία πρέπει να είμαστε πρωταγωνιστές. Το χρωστάμε στους πολίτες, το οφείλουμε στα παιδιά μας».

Μετά την ομιλία Μπουντρούκα και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού παρουσιάστηκαν όλοι οι υποψήφιοι της Πελοποννησιακής Συμμαχίας οι οποίοι δεσμεύτηκαν να δώσουν τη μάχη στου σταυρού σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και δημιούργησε τις βάσεις για να είναι η Πελοποννησιακή Συμμαχία η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών της 26ης Μαΐου.
 

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας