Αρχική Ν. Αρκαδίας Περιοδεία Θανάση Πετράκου σε Μεσσηνία και Αρκαδία

Περιοδεία Θανάση Πετράκου σε Μεσσηνία και Αρκαδία

1. Περιοδείες σε Υπηρεσίες της Καλαμάτας

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος, συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους θα περιοδεύσει την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 από τις 09:30 σε Υπηρεσίες της Καλαμάτας.

Στις 13:30 θα συναντηθεί με τη Διοίκηση του Επιμελητήριου Μεσσηνίας.

2. Περιοδείες σε Λεωνίδιο – Τυρό – Άστρος

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος, συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους θα περιοδεύσει την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 από τις 18:00 σε Λεωνίδιο, Τυρό, Άστρος.

3. Περιοδείες σε Λαγκάδια, Βυζίκι, Τρόπαια, Σταυροδρόμι,

Δόξα, Καλλιάνι

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος, συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους θα περιοδεύσει το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 από τις 10:00 σε Λαγκάδια, Βυζίκι, Τρόπαια, Σταυροδρόμι, Δόξα, Καλλιάνι.

4. Περιοδείες σε Χώρα, Πυργάκι, Αμπελόφυτο, Βλαχόπουλο 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος, συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους θα περιοδεύσει το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 από τις 19:00 σε Χώρα, Πυργάκι, Αμπελόφυτο, Βλαχόπουλο.

Προηγούμενο άρθροΑγανακτισμένοι κάτοικοι της Τ.Κ. Καρυάς Δήμου Άργους- Μυκηνών απαντούν στον Χειβιδόπουλο (Εικόνες)
Επόμενο άρθροΒίντεο – ντοκουμέντο από το φρικτό τροχαίο στην Πατησίων – IX παρέσυρε δυο γυναίκες και τις πέταξε στο αντίθετο ρεύμα!