Αρχική Eπικαιρότητα Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Γιατί δεν θέλεις debate; Θέλεις να βάλουμε συντονιστή τον...

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Γιατί δεν θέλεις debate; Θέλεις να βάλουμε συντονιστή τον Πορτοσάλτε να σου δίνει σκονάκια; (Live)

Mε την ομιλία του πρωθυπουργού ξεκίνησε η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. «Κάναμε ένα βήμα πίσω τον Ιούλιο του 2015 αλλά κάναμε μετά πολλά βήματα μπροστά», είπε ο πρωθυπουργός. «Θα το πιείς το πικρό ποτήρι και θα ψηφίζεις τα μέτρα ένα προς ένα», είπε απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΝΔ. Δείτε live την αναμέτρηση Τσίπρα – Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός ως είθισται θα σημάνει την έναρξη της διαδικασίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στην Βουλή. Η συζήτηση θα είναι τριήμερη και αναμένεται να ανέβουν πολύ οι τόνοι αφού η πολιτική αυτή μάχη δίνεται με αφορμή την πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΝΔ κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και την οποία ο Αλέξης Τσίπρας μετέτρεψε σε ψήφο εμπιστοσύνης.

Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να συγκρουστούν σφοδρά τόσο για την συμπεριφορά του κ. Πολάκη, όσο και για τις διακοπές που έκανε ο πρωθυπουργός το καλοκαίρι του 2018 στο κότερο της οικογένειας Παναγοπούλου αλλά και για τον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Πηγή: newsit.gr