Αρχική Ν. Κορινθίας Πως το τελευταίο αφήγημα των αντιπάλων του Αλ.Πνευματικού εναντίον του καταρρέει παταγωδώς…

Πως το τελευταίο αφήγημα των αντιπάλων του Αλ.Πνευματικού εναντίον του καταρρέει παταγωδώς…

Τα λάθη που οι ίδιοι οι πολιτικοί αντίπαλοι του Αλέξανδρου Πνευματικού πραγματοποίησαν για την πλατεία Παναγή Τσαλδάρη και για τον ανάδοχο του έργου προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν εναντίον του στις προεκλογικές τους ομιλίες.

Τρανταχτό παράδειγμα τα εγκαίνια των πολιτικών τους γραφείων που μόνο για το πρόγραμμά τους δεν μας είπαν αλλά καλούσαν τους Κορίνθιους πολίτες να ρίξουν μια ματιά στο έργο που έχει σταματήσει και πως αυτοί και μόνο αυτοί μπορούν να το συνεχίσουν όταν θα τους εμπιστευτούμε την ψήφο μας.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων όμως φροντίζει να γνωστοποιήσει στους Κορίνθιους τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο και ποιοι επέμειναν τότε να αναλάβει ο συγκεκριμένος ανάδοχος. Και δεν ήταν άλλοι από αυτούς που αμέσως μετά το χρησιμοποίησαν ως πολιτική μπανανόφλουδα εναντίον του.

Πράγματι το έργο διεκόπη για αρκετό διάστημα με τον Δήμαρχο και τις υπηρεσίες του να κάνουν τα αδύνατα δυνατά να ξεκινήσει και πάλι. Μετά από αλλεπάληλες επαφές και συνεννοήσεις οι εργασίες στην Παναγή Τσαλδάρη ξεκίνησαν και πάλι. Ενα έργο πνοής αλλά και ένα στοίχημα του Αλέξανδρου Πνευματικού με τους αντιπάλους του δείχνει να οδηγείται στην τελική του μορφή. Με την ολοκλήρωσή του και με όλα τα υπόλοιπα που έχουν υλοποιηθεί η Κόρινθος ανταγωνίζεται μεγάλες πόλεις σε ομορφιά και λειτουργικότητα όχι μόνο στην Ελλάδα.

Σχετική εικόνα


Σ.Μ