Αρχική Περ. Πελοποννήσου Παράσταση νίκης για τον Γιώργο Δέδε το χθεσινό debate του SUPER

Παράσταση νίκης για τον Γιώργο Δέδε το χθεσινό debate του SUPER

Εξι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Πελοποννήσου ανάμεσα σε πέντε δημοσιογράφους βρέθηκαν καλεσμένοι χθες βράδυ στο SUPER σε ένα μαραθώνιο debate τριών και πλέον ωρών. Ανάμεσά τους δεν βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης που δεν μπόρεσε να αναβάλει προγραμματισμένη περιοδεία.

Οι Γιώργος Δέδες, Παναγιώτης Νίκας, Νίκος Γόντικας, Γιάννης Μπουντρούκας, Δήμητρα Λυμπεροπούλου και Θανάσης Πετράκος “ανακρίθηκαν” από τους δημοσιογράφους Θύμιο Κάππο για το SUPER, Νίκο Νικολόπουλο για το ΑΧΙΟΝ και το protinewskorinthias.gr, η Σωτηρία Παπαδοπούλου για το parapolitikaargolidas.gr και ο Ανδρέας Δημητρακάκης για το apella.gr.

Mία πολιτισμένη συζήτηση στην οποία αναλύθηκαν όλα τα σοβαρά ζητήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τι προβλέπεται να πράξει ο κάθε συνδυασμός των υποψήφιων Περιφερειαρχών που παραβρέθηκαν.

Την παράσταση έκλεψε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες όπου για άλλη μια φορά απέδειξε ότι η Κορινθία βγάζει ικανούς πολιτικούς. Η επαγγελματική του δραστηριότητα ως πολιτικός μηχανικός, η χρόνια ενασχόλησή του με την αυτοδιοίκηση αλλά και η θέση του στο πιο νευραλγικό Υπουργείο απέδειξαν τις εξαιρετικές του γνώσεις για τα μεγάλα έργα της Κορινθίας αλλά και όλης της Περιφέρειας. Με απλό και κατανοητό λόγο, με επιχειρήματα, με ακρίβεια στον προγραμματισμό και την υλοποίηση κέρδισε τις εντυπώσεις στο χθεσινό debate.

Από την χθεσινή του παρουσία, διαπιστώνουμε πόσο σωστά είναι τα λόγια των ανθρώπων του, πως ο Γ.Δέδες αποτελεί την ήρεμη δύναμη ανάμεσα στις υποψηφιότητες και πως βρίσκεται μια ανάσα από τον δεύτερο γύρο των κρίσιμων αυτών εκλογών για την Πελοπόννησο.