Αρχική Ν. Λακωνίας Σε περιοχές της Λακωνίας περιόδευσε ο Πέτρος Τατούλης (Εικόνες)

Σε περιοχές της Λακωνίας περιόδευσε ο Πέτρος Τατούλης (Εικόνες)

Στα ιστορικά Χρύσαφα και στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Χρυσαφίτισσας, στη Γκοριτσά, στους Αγίους Αναργύρους, στο Γεράκι, στον Άγιο Δημήτριο, στα Νιάτα, στην Απιδιά, στη Γλυκόβρυση, στον Βλαχιώτη και στη Σκάλα βρέθηκε την Δευτέρα 6 Μαΐου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης  μετά στενών του συνεργατών.

Οι Λάκωνες υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον Περιφερειάρχη και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα έργα που έχουν συντελεστεί μέχρι σήμερα, αλλά και τα σχέδια της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το μέλλον.

«Στήριγμά μας οι ίδιοι οι πολίτες. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

Ο Πέτρος Τατούλης δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει με την ίδια ζέση, το έργο το οποίο επιτελεί εννιά χρόνια τώρα και επανέλαβε ότι στήριγμά του είναι οι ίδιοι οι πολίτες. Ευχαρίστησε τους συμπολίτες του, τους συνεργάτες του για το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα, ενώ δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της σκληρής δουλειάς της Περιφέρειας Πελοποννήσου που πέρα από κομματικές αγκυλώσεις φέρνει εις πέρας τις δεσμεύσεις που έχει θέσει.

«Κριτής μου ο ίδιος ο λαός της Πελοποννήσου που με έχει τιμήσει με την εμπιστοσύνη του για δύο εκλογικές αναμετρήσεις», τόνισε ο Πέτρος Τατούλης, δεχόμενος ερωτήσεις από σκεπτόμενους Λάκωνες.

«Οι παρακάμψεις του Βλαχιώτη και Τάραψας είναι στο δρόμο της υλοποίησης»

Ο Πέτρος Τατούλης ανέλυσε το όραμά του για την Πελοπόννησο. «Οι παρακάμψεις του Βλαχιώτη και της Τάραψας (Χάνια Βασιλακίου) είναι  στο δρόμο της υλοποίησης».

Έχει εγκριθεί ακόμα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κατά τη συνεδρίαση του της Τετάρτης 3 Απριλίου και μετά από εισήγηση της κ. Τζανετέα, η πρόταση για ένταξη στο ΕΣΠΑ δύο πολύ σημαντικών έργων στη Λακωνία.

1) Βελτίωση της Εθνικής Οδού Σπάρτης – Γυθείου (παράκαμψη οικισμού Χάνια Βασιλακίου ) με προϋπολογισμό 7.800.000,00€ και

2) Παράκαμψη οικισμού Βλαχιώτη με προϋπολογισμό 18.000.000,00€

Ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα σε δηλώσεις τους τόνισαν την αναγκαιότητα κατασκευής αυτών των δύο μεγάλων αναπτυξιακών έργων που βελτιώνουν κατά πολύ την προσβασιμότητα και την ασφάλεια των βασικών οδικών αξόνων προς την Νότια Λακωνία, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων όλης της Λακωνίας.