Αρχική Eπικαιρότητα Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κύπρο: Τι έδειξε το sonar για τα θύματα...

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κύπρο: Τι έδειξε το sonar για τα θύματα του «Ορέστη»

Συνεχίζονται για μια ακόμη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων του 35χρονου serial killer στην Κύπρο, μετά τον εντοπισμό της δεύτερης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη» της Κύπρου, η αγωνιώδης προσπάθεια της Πυροσβεστικής και των μελών της ιδιωτικής εταιρείας που ψάχνουν εκατοστό-εκατοστό τον βυθό της Κόκκινης Λίμνης, δεν απέδωσε την Δευτέρα (06/05) κάτι συγκεκριμένο, καθώς τα θολά νερά σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους έκαναν δυσκολότερο το έργο τoυς.

Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή (05/05) εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση. Πιθανότατα το πτώμα να ανήκει στην 8χρονη Εlena-Natalia.

Τρία σημεία «έδειξε» το sonar

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων του serial killer θα συνεχιστούν σήμερα (07/05) με κατάδυση δύτη σε τρία σημαία που επισημάνθηκαν την Δευτέρα κατά τη σάρωση του βυθού από το sonar αλλά και από την καταγραφή εικόνα από την ρομποτική κάμερα.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται ο διορισμός ποινικών ανακριτών, για να εξεταστούν οι ενέργειες της αστυνομίας για τις γυναίκες που είχαν δηλωθεί ως ελλείπουσες και βρέθηκαν δολοφονημένες.

Πηγή: eleftherostypos.gr