Αρχική Ν. Κορινθίας Ξυλόκαστρο: Υποψήφιος στο πλευρό του Σπύρου Καραβά ο Δημήτρης Τσαντήλας

Ξυλόκαστρο: Υποψήφιος στο πλευρό του Σπύρου Καραβά ο Δημήτρης Τσαντήλας

Ο Δημήτρης Τσαντήλας από το Ξυλόκαστρο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τους “Ορίζοντες δημιουργίας”!

“Γεννήθηκα στο Αγρίνιο το 1970.Γονείς μου η Στρατονίκη και ο Νικόλαος Τσαντήλας. Από το 1982 ζω μόνιμα στο Ξυλόκαστρο.

Ασχολήθηκα πολύ ενεργά με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο όπου είχα την τύχη και την ικανότητα να γνωρίσω αρκετές επιτυχίες σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο. Από το 1996 δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως αδειούχος ηλεκτρολόγος (ηλεκτρικών έργων).

Ένιωθα πάντα την ανάγκη και την υποχρέωση ως κοινωνικοποιημένος πολίτης να ενδιαφέρομαι για την εξέλιξη του τόπου μου σε κάθε επίπεδο.
Αποφάσισα να συμμετάσχω στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Σπύρου Καραβά του οποίου το πάθος για δημιουργία,αλλά και η ικανότητά του να ανοίγει δρόμους, συνετέλεσαν στο να δημιουργηθεί ένα σχέδιο για τον δήμο μας. Σχέδιο για την αναβάθμιση της περιοχής μας και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλων των συνδημοτών μας.

Η συνετή και στοχευμένη οικονομική διαχείριση,η αλλαγή νοοτροπίας και η ρήξη με λογικές και αντιλήψεις που μας έφεραν πίσω, θα συμβάλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του δήμου και θα οδηγήσει στην επανεκκίνηση του. Ορίζοντες Δημιουργίας λοιπόν για όλους τους συμπολίτες μας και για μένα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους συνδυασμούς,σε όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και σε κάθε σχέδιο που θα οδηγήσει μπροστά το δήμο μας.”