Αρχική Ν. Κορινθίας Ι.Κασίμη: Η ευγενική τραπεζικός που έχει κερδίσει τις καρδιές των Κορίνθιων

Ι.Κασίμη: Η ευγενική τραπεζικός που έχει κερδίσει τις καρδιές των Κορίνθιων

Την Ιωάννα Κασίμη την θυμούνται πολλοί Κορίνθιοι από την επαγγελματική της δραστηριότητα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην Κόρινθο και αμέσως μετά στην Eurobank στο Κιάτο. Μιλάνε για το πρόσχαρο κορίτσι που εξυπηρετούσε όλους τους πολίτες.

Οταν έφτασε η στιγμή να πολιτευτεί δεν το πολυσκέφτηκε αφού έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος Περιστερίου με μεγάλη επιτυχία δίπλα στο πλευρό του χαρισματικού Παχατουρίδη.

Μακρύς ο δρόμος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από την Ιωάννα Κασίμη που έβαλε στόχο να βοηθήσει πρώτα τον Παναγιώτη Νίκα και μετά τον εαυτό της. Ενημερώνεται για όλα τα προβλήματα του νομού, ψάχνει λύσεις με τους συνεργάτες της και παίζει καθοριστικό ρόλο στην σύνθεση του στρατηγικού σχεδιασμού για την Περιφέρεια.

Επισκέπτεται ακόμη και το πιο απαμακρυσμένο χωριό για να γνωριστεί αλλά προπάντων για να κατανοήσει τα ζητήματα και τα αιτήματα των κατοίκων.

Πλέον η Ιωάννα Κασίμη ακούγεται μέσα στα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Παν.Νίκα και όχι άδικα έχει κερδίσει τις καρδιές των Κορίνθιων.

Σ.Μπαλή