Αρχική Ν. Κορινθίας Χ.Κορδώσης: “Η ‘Δύναμη Εξέλιξης’ όχι μόνο θα είναι στον 2ο γύρο, αλλά...

Χ.Κορδώσης: “Η ‘Δύναμη Εξέλιξης’ όχι μόνο θα είναι στον 2ο γύρο, αλλά θα αναλάβει και την διοίκηση του Δήμου Κορινθίων”

Ας επεξηγησουμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:

Η ιδιότητα του αιρετού Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Κορινθίας , την οποία κατέχω για δεύτερη συνεχόμενη θητεία με την τιμητική στήριξη των μελών και στελεχών της Ν.Δ., και πιο σημαντικά η παραταξιακή μου συνείδηση, αποτελούν λόγους που καθορίζουν την απάντησή μου (πρόθεση της μοναδικής μου ψήφου) σε σενάρια και περιπτωσιολογίες περί του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών για το Δήμο Κορινθίων. 

Αυτό που η παραταξιακή μου συνείδηση ορίζει στην απίθανη- κατά την άποψή μου- περίπτωση μη συμμετοχής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ στο 2ο γύρο των εκλογών, (αφού θέλουν κάποια Μ.Μ.Ε. να με ρωτούν), δεν το αφήνω αναπάντητο, σε ό,τι αφορά τη μία και μοναδική μου ψήφο.

Το εν λόγω απίθανο σενάριο, δεν μένει αναπάντητο από εμένα, αναμένοντας βεβαίως μια αντίστοιχη απάντηση σε ανάλογο σενάριο και από τον κ. Νανόπουλο, ένεκα της ίδιας κομματικής καταβολής. Μάταια καθώς φαίνεται, αφού η σύμπνοια με τον απερχόμενο Δήμαρχο Κορινθίων, κ. Πνευματικό είναι πλέον προφανής και γνωστή σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας. 

Σε κάθε περίπτωση, η ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ με επικεφαλής τον Πελοπίδα Καλλίρη, όχι μόνο θα είναι στο 2ο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, αλλά με τη στήριξη των συντοπιτών μας, θα αναλάβει και το σπουδαίο καθήκον της Διοίκησης του Δήμου Κορινθίων! Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει!

Προηγούμενο άρθροΚατ’ εξαίρεση σύσταση νέων εκλογικών τμημάτων και στην Κορινθία (ΦΕΚ)
Επόμενο άρθροΣτιγμές τρόμου για ηλικιωμένη στον Άγιο Ιωάννη Κορινθίας – Την χτύπησαν και της άρπαξαν χρήματα