Αρχική Eπικαιρότητα Serial Killer Κύπρου: Πτώμα σε αποσύνθεση περιείχε η δεύτερη βαλίτσα που ανασύρθηκε...

Serial Killer Κύπρου: Πτώμα σε αποσύνθεση περιείχε η δεύτερη βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη

Σε κατάσταση αποσύνθεσης είναι η σορός που εντοπίστηκε στην ταξιδιωτική βαλίτσα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη.

Ένας δύτης καταδύθηκε στις 15:10 εντός της Κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό προς περαιτέρω διερεύνηση των στόχων που χωροθετήθηκαν κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν με το Sonar και τη ρομποτική κάμερα.

Η κατάδυση του δύτη ήταν ολιγόλεπτη και φαίνεται να ανέσυρε δεύτερη βαλίτσα από τον πυθμένα ενώ οι σημερινές έρευνες συνεχίζονται και με την χρήση της ρομποτικής κάμερας.

Στο μεταξύ, «παίζει» με τις αστυνομικές δυνάμεις ο Serial Killer της Κύπρου. «Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι» δήλωσε ο serial killer της Κύπρου Νίκος Μεταξάς απευθυνόμενος στους αξιωματικούς της Αστυνομίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews.

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι την Μ. Πέμπτη, και ενώ ο Ορέστης που στη διαδικτυακή εφαρμογή των γνωριμιών εμφανιζόταν ως γοητευτικός εργένης, είχε μεταφερθεί στο δικαστήριο για να ανανεωθεί η διαταγή της κράτησής του, είδε να περνούν μπροστά του δυο ανακριτές και τους είπε «σκότωσα και άλλες. Να πάτε να βρείτε που είναι».

Από εκεί και πέρα δεν έχουν τέλος οι φρικτές πληροφορίες που έρχονται στο φως, για τη δράση του serial killer της Κύπρου, καθώς αποκαλύφθηκε ότι κατέγραψε σε βίντεο τον βιασμό 19χρονης.

Ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου ξανά το πρωί της Κυριακής, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο serial killer που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Κύπρου με τα εγκλήματά του, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και μεταφέρθηκε συνοδεία της αντιτρομοκρατικής. Το δικαστήριο ανανέωσε για άλλες οχτώ ημέρες το διάταγμα προσωποκράτησής του. Ο 35χρονος δεν είχε νομική εκπροσώπηση και στο αίτημα για την ανανέωση της κράτησής του είπε: «Δεν έχω ένσταση».

Στο δικαστήριο έγιναν αποκαλύψεις για υπόθεση βιασμού γυναίκας από τον «Ορέστη». Στις 30 Απριλίου αλλοδαπή κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λευκωσίας ότι το 2017, όταν εκείνη ήταν 19 ετών, ο 35χρονος τη βίασε. Μάλιστα, ο ίδιος κατέγραψε σε βίντεο τον βιασμό, με το κινητό του τηλέφωνο. Η 19χρονη είπε ότι τον γνώρισε το 2016, με σκοπό να τη φωτογραφίσει ως μοντέλο. Στις αρχές του 2017, την πήρε από το σπίτι της, με σκοπό να της δώσει μια φωτογραφία. Μέσα στο αυτοκίνητο τη βίασε και κατά τη διάρκεια της επαφής βιντεοσκοπούσε με το κινητό. Η 19χρονη έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στις 3 Μαΐου και διαπιστώθηκε ότι συνομιλούσε με το ψεύτικο προφίλ του «Ορέστη», σύμφωνα με το Sigmalive. Ο 35χρονος δεν παραδέχεται τη νέα υπόθεση βιασμού.

Η 19χρονη φαίνεται ότι εκμυστηρεύτηκε στην πρώην σύζυγο του Μεταξά τον βιασμό, μέσω των social media, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κύπρου. Για όλες τις υποθέσεις έχουν συγκεντρωθεί 352 τεκμήρια και έγιναν έρευνες σε 9 σπίτια και οχήματα, αναφέρθηκε στο δικαστήριο. Την ίδια ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται τόσο στην Κόκκινη Λίμνη, όσο και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο. Στην Κόκκινη Λίμνη, το Σάββατο σύστημα sonar «σάρωσε» και κατέγραψε τον πυθμένα και σήμερα θα μελετηθούν τα αποτελέσματα, για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.

Μέχρι στιγμής, ο «Ορέστης» αντιμετωπίζει κατηγορίες για επτά φόνους, αλλά ο ίδιος ομολόγησε έξι, καθώς επιμένει ότι η 6χρονη Sierra πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων.

Αναλυτικά οι υποθέσεις:

Mary Rose και η 6χρονη κόρη της Σιέρρα

Αριάν Παλάνας Λοζάνο

Μαρικάρ Βαλντέζ

Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα

Έλενα Μπουνέα

Κχάτα Ανού

Βιασμός και ασελγής επίθεση εναντίον γυναίκας – κατά το έτος 2017.
Στο μεταξύ, την Παρασκευή οι αρχές της Κύπρου ανακοίνωσαν ότι ταυτοποιήθηκε η δεύτερη σορός, που εντοπίστηκε στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό. Ανήκει στην 28χρονη Αριάν Παλάνας Λοζάνο από τις Φιλιππίνες.