Αρχική Ν. Μεσσηνίας Σαϊτοπόλεμος Καλαμάτας: Έλεγχο αλληλογραφίας για μέτρα ασφαλείας και νέες καταθέσεις ζητά η...

Σαϊτοπόλεμος Καλαμάτας: Έλεγχο αλληλογραφίας για μέτρα ασφαλείας και νέες καταθέσεις ζητά η εισαγγελέας

Εντολή για να διερευνηθεί η αλληλογραφία της διοργανώτριας αρχής σχετικά με την λήψη μέτρων στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας έδωσε την περασμένη Παρασκευή στις αστυνομικές αρχές με παραγγελία της, η αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών η οποία άσκησε την ποινική δίωξη για το θάνατο από σαΐτα του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκηανήμερα το Πάσχα κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου.

Τα έγγραφα αυτά ζητά από τις αστυνομικές αρχές να αναζητηθούν από το Δήμο Καλαμάτας. Επίσης, η αντεισαγγελέας ζητά να αναζητηθούν για να δώσουν ανωμοτί εξηγήσεις και οι υπόλοιποι τρεις σαϊτολόγοι του μπουλουκιού των “Επίλεκτων του Αγ. Σίδερη”, καθώς και να επισυναφθούν στο φάκελο της προκαταρκτικής η έκθεση νεκροψίας του εικονολήπτη και τα πορίσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ, από τα μείγματα μπαρουτιού με τα οποία γέμισε το μπουλούκι τις σαΐτες και το ίδιο βράδυ η Ασφάλεια Καλαμάτας κατάσχεσε για να σταλούν προς εξέταση.

Θυμίζουμε ότι το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας ανέβαλε την Παρασκευή τη δίκη των κατηγορούμενων έξι σαϊτολόγων και του φερόμενου ως αρμόδιου δημοτικού συμβούλου Νίκου Μπασακίδη για τις 15 Μαΐου, ώστε να προσκομιστούν και οι προαναφερόμενες εκθέσεις, για να συμπληρωθεί ο φάκελος της δικογραφίας.

Πηγή: eleftheriaonline.gr