Αρχική Ν. Αργολίδος Κουβέλης από το Ναύπλιο: Στηρίζουμε έμπρακτα τον θαλάσσιο τουρισμό (Εικόνες)

Κουβέλης από το Ναύπλιο: Στηρίζουμε έμπρακτα τον θαλάσσιο τουρισμό (Εικόνες)

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Φώτης Κουβέλης εγκαινίασε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαΐου στο Ναύπλιο την 6η Έκθεση Θαλάσσιων Σκαφών Αναψυχής που θα είναι σε εξέλιξη μέχρι τις 8 του μηνός.

Η Αργολική πρωτεύουσα έχει καθιερωθεί πλέον ως χώρος υποδοχής μιας μεγάλης διοργάνωσης , της τρίτης στον κόσμο στο είδος της, που διαρκώς αναβαθμίζεται.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Κουβέλης μίλησε για την κυβερνητική βούληση για στήριξη του θαλάσσιου τουρισμού με συγκεκριμένα μέτρα όπως η θέσπιση ηλεκτρονικού μητρώου σκαφών αναψυχής, η προστασία των εργαζομένων και η ίση μεταχείριση ελληνικών και ξένων σκαφών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Στη σημασία του θαλάσσιου τουρισμού αναφέρθηκε η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού Γεωργία Καραστάθη καθώς και ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού Μιχάλης Σκουλικίδης .

Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότερα από 120 σκάφη που έχουν μετατρέψει τη προβλήτα του λιμανιού του Ναυπλίου σε ΄΄ναυτικό σαλόνι΄΄.

Χιλιάδες οι επισκέπτες της πόλης αυτές τις μέρες δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να θαυμάσουν από κοντά τα υπέροχα και πολυτελή σκάφη.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr