Αρχική Ν. Κορινθίας Στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Καραβά για τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης η Έλενα Κολοκυθά

Στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Καραβά για τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης η Έλενα Κολοκυθά

Η Έλενα Γ. Κολοκυθά είναι μαζί με τους “Ορίζοντες Δημιουργίας” και το Σπύρο Καραβά, στην κοινή προσπάθειά μας για την εξωστρέφεια και επανεκκίνηση του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης!

“Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Γεννήθηκα το 1969 και μεγάλωσα στην Αθήνα. Με οικογενειακές ρίζες από τον Πύργο Κορινθίας, ζω μόνιμα στο Ξυλόκαστρο από το 2001 και εργάζομαι στο Κιάτο. Είμαι μητέρα δυο παιδιών, ηλικίας 11 και 13 χρονών.
Είμαι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Κάτοχος διπλωμάτων των πανεπιστήμιων της Σορβόννης και Θερβάντες, μιλάω άπταιστα την γαλλική και ισπανική γλώσσα.

Ένθερμη υποστηρίκτρια της δια βίου μάθησης, συμμετέχω σε επιμορφωτικά προγράμματα, στον τομέα της επικοινωνιολογίας στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών: δυσλειτουργίες/ συνεργασία, αντιμετώπιση κρίσεων και διαχείριση συγκρούσεων.

Διαθέτω 10ετή εργασιακή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, στις οικονομικές διευθύνσεις ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του εμπορίου, της διαφήμισης, του τουρισμού και των τραπεζών. Από το 2003 έως σήμερα, εργάζομαι ως διοικητικός υπάλληλος στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), στην υπηρεσία του πολίτη στον ευαίσθητο και πολύπαθο χώρο της ασφάλισης και της συνταξιοδότησης.

Το 2001 αποφάσισα να αφήσω πίσω τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης και τους ξέφρενους ρυθμούς της πόλης, στην οποία μεγάλωσα και να εγκατασταθώ μόνιμα στο Ξυλόκαστρο, με γνώμονα την δημιουργία της οικογένειάς μου σε έναν τόπο ιδιαίτερα φιλόξενο και φιλικό προς τον παράγοντα «άνθρωπο».

Σε έναν τόπο με ενδιαφέρουσες υποδομές και πολλά υποσχόμενο. Το ταξίδι μου μέσα στο χρόνο, μου έδειξε και μου έμαθε πολλά, όπως και στους περισσότερους από εμάς. Ο Δήμος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης πληροί όλες τις προϋποθέσεις και έχει τον απαραίτητο δυναμισμό για να εξελιχθεί σε όλους τους τομείς, να αποτελέσει πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους και να αναδειχθεί σε ένα Δήμο Πρότυπο.

Με υπευθυνότητα και διάθεση για δημιουργία, οργάνωση, προγραμματισμό, επαναπροσδιορισμό στόχων και σκοπών και με την δική σας στήριξη, κάνουμε ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ !

Φιλικά,
Έλενα Γ. Κολοκυθά