Αρχική Ν. Αρκαδίας Το Επιμελητήριο Αρκαδίας συμμετείχε ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία του «Άξιον Εστί»

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας συμμετείχε ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία του «Άξιον Εστί»

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε έμπρακτα, για ακόμη μία φορά, το Επιμελητήριο Αρκαδίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να στηρίζουν και να προσφέρουν αίμα στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Μαΐου, στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη, από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας «Άξιον Εστί» σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Ν. Παίδων «Αγία Σοφία» για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ευχαριστούν θερμά τους συναδέλφους μέλη του Επιμελητηρίου που ανταποκρίθηκαν, μέχρι σήμερα,στο κάλεσμα αυτό και παρακαλούν η συμμετοχή να συνεχιστεί ακόμα πιο ενεργά και τις επόμενες μέρες.

Η κινητή μονάδα αιμοληψίαςθα παραμείνει στην Αρκαδία έως και τη Δευτέρα 6 Μαΐου και συγκεκριμένα: 

ΤΡΙΠΟΛΗΤο Σάββατο 4 Μαΐου 2019,από τις 11:00 έως 17:00,στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ- Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και λήψη δείγματος μυελού των οστών από το όραμα «ΕΛΠΙΔΑ»

ΑΣΤΡΟΣ: Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, από τις 11:00 έως 17:00, στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου

ΣΤΑΔΙΟ ΤΕΓΕΑΣ: Τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 από τις 10:00 έως τις 16:00. στο κληροδότημα Ιωάννου Αθανασίου Γεωργούλη.


Τηνεθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις. 

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.grθα δείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες για την αιμοδοσία.