Αρχική Ν. Αρκαδίας Τρίπολη: Τρεις ακόμη υποψηφιότητες στον συνδυασμό του Κώστα Τζιούμη

Τρίπολη: Τρεις ακόμη υποψηφιότητες στον συνδυασμό του Κώστα Τζιούμη

Τρεις νέους υποψηφίους με τον συνδυασμό “Τρίπολη αύριο” ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης.

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο,ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας,οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι’αυτήν…θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό “Τρίπολη αύριο “με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα, Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς,Δεν “χρωστάει”σε κανέναν,”χρωστάει”στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον,ένα καλύτερο περιβάλλον…

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου,που…τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας,την ανικανότητα,την οπισθοδρόμηση,την ουσιαστική διάλυση Δομών(ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.),την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες, τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια, την “οικογενειακή” διαχείριση δημοτικών υποθέσεων…καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά,από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα…Ώρα για αλλαγή σελίδας,για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ,για την “Τρίπολη αύριο”…

Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη,συμπολίτη έντιμο και σοβαρό,επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο,αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό,ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας,ότι πρώτη προτεραιότητα είναι  η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Εμείς μπορούμε!

Γεωργία Μαυρομάτη

mauromati tzioumis

Είμαι η Γεωργία Μαυρομάτη Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Παρθένι Αρκαδίας.

Αποφοίτησα από το ΤΕΛ Τρίπολης – τμήμα γραμματέων και λογιστών Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα και στη συνέχεια κατατάχθηκα στις Ένοπλες Δυνάμεις στο Στρατό Ξηράς στο όπλο του Πεζικού. Υπηρέτησα σε διάφορες μονάδες της χώρας – Πολύκαστρο Κιλκίς – Γ.Ε.Σ. – Γ.Ε.ΕΘ.Α. -Σύρο – Μεγάλο Πεύκο – Α.Σ.Δ.ΥΣ. και ΥΠ.ΕΘ.Α.  

Στα χρόνια που υπηρέτησα τις Ένοπλες Δυνάμεις, δραστηριοποιήθηκα στην εκπαίδευση προσωπικού, σε οικονομικές υπηρεσίες, σε μονάδες επιστρατεύσεως και στις δημόσιες σχέσεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Αποστρατεύτηκα με το βαθμό Ταγματάρχη.

Έκτοτε ο χρόνος μου μοιράζεται μεταξύ Παρθενίου, Τρίπολης και Αθηνών όπου και ήμουν αντιπρόεδρος του Συλλόγου Παρθενιωτών Αττικής για δυο θητείες.

Ήμουν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην ενότητα Κορυθίου με την παράταξη «Τρίπολη Αύριο» του Κώστα Τζιούμη στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Παναγιώτα  Μπαλή

bali tzioumis

Είμαι η Παναγιώτα  Μπαλή του Παναγιώτη και της Βασιλικής, γεννήθηκα το 1988 στην Τρίπολη. Αποφοίτησα από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Τρίπολης.

Είμαι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Έλαβα το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας – Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών» από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στην «Ψυχική Υγεία», από τη Νοσηλευτική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είμαι υποψήφια Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάζομαι  ως κλινική ψυχολόγος – επιστημονική συνεργάτιδα στη Β’ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν με αντικείμενο απασχόλησης την κλινική και δικαστική ψυχολογία, καθώς επίσης και ως ψυχολόγος στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Ψυχιατροδικαστική», Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ, με αντικείμενο τον ακαδημαϊκό συντονισμό και τη διοικητική, εκπαιδευτική, οργανωτική και οικονομική υποστήριξη του ΠΜΣ.

Από το 2016, είμαι εκπαιδεύτρια σε εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα (e- learning) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο την ψυχιατροδικαστική.

Έχω  μετεκπαιδευτεί στην ψυχιατροδικαστική στο Εθνικό Σύστημα της Αγγλίας στο South London and Maudsley – NHS Trust στο Λονδίνο, μέσω υποτροφιών που έλαβε απο Ι.Κ.Υ. το 2015 και το 2018.

Ακόμη, έχω εκπαιδευτεί σε παρεμβάσεις και προγράμματα πρόληψης και προαγωγής ψυχικής υγείας για παιδιά, εφήβους, ενηλίκους, γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ συνεχίζω την εκπαίδευσή μου στη Συστημική Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Αθηνών.

Συμμετέχω ενεργά σε ερευνητικές μελέτες που αφορούν παιδιά και ενήλικες, καθώς έχω και συγγραφικό έργο σχετικό με θέματα ψυχικής υγείας.

Επίσης, έχω συμμετάσχει σε συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια με επιστημονικές παρουσιάσεις που αφορούν την ψυχική υγεία, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως και σε οργανωτικές και επιστημονικές επιτροπές συνεδρίων και ημερίδων.

Έχω ασχοληθεί με τον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού σε επιχειρήσεις.

Παράλληλα, αναπτύσσω έντονη κοινωνική, πολιτιστική και εθελοντική δράση. Έχω  οργανώσει και παρουσιάσει πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα, καθώς και δράσεις  κοινωνικής προσφοράς.

Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για δεύτερη φορά μετά τις Δημοτικές Εκλογές το 2014 με το συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Τζιούμη.

Ζητώ την υποστήριξη των πολιτών της Τρίπολης και των χωριών για το αύριο, το μέλλον και την πρόοδο του τόπου και των επόμενων γενεών.

Παπανικολάου Νικόλαος

papanikolaou tzioumis

Είμαι ο Παπανικολάου Νικόλαος. Γεννήθηκα στην Δάφνη (Κουτρουμπούχι) Αρκαδίας το 1956.

Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μακρή και έχω  έναν γιό,φοιτητή στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας ως Μηχανικός Αυτοματισμών. Υπηρέτησα στην ΔΕΗ Μεγαλόπολης ως τεχνικός και εργοδηγός Μηχανολόγος από το 1977 έως και το 2007. 

Έχω διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος στην Δάφνη για 8 έτη και Πρόεδρος κοινότητας Δάφνης για άλλα 8 έτη.  

Υπήρξα δημοτικός σύμβουλος Δήμου Βαλτετσίου για 8 έτη και Δήμαρχος Δήμου Βαλτετσίου 4 έτη (2007 έως 2010).