Αρχική Eπικαιρότητα Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: «Το παιδί μου ζει! Δεν θα...

Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: «Το παιδί μου ζει! Δεν θα το κλάψω από τώρα, θα γίνει καλά»

Πίστη ότι η μικρή Αλεξία θα βγει νικήτρια στη μάχη που δίνει για τη ζωή της έχει η μητέρα της. Η 8χρονη νοσηλεύεται για 5η ημέρα στην Εντατική του Παίδων μετά τον τραυματισμό της στο κεφάλι από «αδέσποτη» σφαίρα.

Η 8χρονη Αλεξία από τις Θεσπιές Βοιωτίας δίνει ακόμα μάχη ζωής στο Παίδων. Την ίδια ώρα ο 54χρονος που πυροβόλησε στον αέρα ανήμερα το Πάσχα και η σφαίρα από το όπλο του τραυμάτισε σοβαρά τη μικρή στο κεφάλι δηλώνει «ανθρώπινο ράκος», παρά το γεγονός ότι είχε κρύψει το όπλο και δεν πήγε στην αστυνομία να παραδοθεί.

Η μητέρα της 8χρονης που δεν φεύγει από το πλευρό της μικρής δήλωσε στοStar ότι πιστεύει πως η Αλεξία θα τα καταφέρει.

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας». 

«Όψιμη η συγγνώμη»

Την ίδια ώρα «θερμή παράκληση για πιο διακριτική μεταχείριση από τα ΜΜΕ», απηύθυνε ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης Αλεξίας μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα.

Ο Πάνος Βυλλιώτης, παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι, «θα αποδοθούν οι κατηγορίες που πρέπει να αποδοθούν», τονίζοντας ότι η οικογένεια «έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη».

Τέλος για τον 54χρονο κατηγορούμενο ο δικηγόρος υποστήριξε ότι είναι «όψιμη η συγγνώμη που ζητάει, ίσως θα έπρεπε να τη ζητήσει από τις αστυνομικές αρχές».

Σε βάρος του 54χρονου ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σωματική βλάβη.

Πηγή: newsit.gr