Αρχική Ν. Αργολίδος Με την «Αλλαγή Πορείας» του Δημήτρη Καμπόσου η Ανθή Μπλάτσου

Με την «Αλλαγή Πορείας» του Δημήτρη Καμπόσου η Ανθή Μπλάτσου

Yποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Αλλαγή Πορείας» του Δημήτρη Καμπόσου η Ανθή Μπλάτσου .

Φίλες και φίλοι 
Νιώθω τυχερή και υπερήφανη που συμπορεύομαι με τον πιο χαρισματικό και λαοφιλή δήμαρχο.Είμαι κοντά σ’έναν άνθρωπο που έβαλε τον πήχη ψηλά και δεν έκανε εμπόριο ελπίδας.

Μια εμβληματική φυσιογνωμία, ένα αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του δήμου μας, που με διαφάνεια και πείσμα κόντρα σε κάθε λογής αντιξοότητες διεκπεραίωσε επιτυχώς όλα όσα είχε υποσχεθεί και ακόμη περισσότερα.

Σε μια κρίσιμη καμπή για την χώρα, σε μια παρακμιακή περίοδο που στηρίζεται στην επίπλαστη ευδαιμονία των ελλειμμάτων(δανειακών) και η οποία δρα ως μορφίνη, οδηγηθήκαμε στην σημερινή κρίση.

Παρόλο που η απογοήτευση κυριαρχεί και η αγωνία για το μέλλον μεγενθύνει την σύγχυση, ο δήμαρχος της καρδιάς μας ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ  έκανε την υπέρβαση του “παλαιού” και την μετάβαση στο “νέο”.

Έκανε την έναρξη μιας νέας εποχής για το δήμο Άργους-Μυκηνών. Νομοτελειακά!Υιοθέτησε μια σύγχρονη αντίληψη διοίκησης, στοχεύοντας στην εξωστρέφεια και στην πραγματική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, που αντιλαμβάνεται την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ όχι ως ένα περιοριστικό πλαίσιο όπου μέσα σ’αυτό μπορούν να κινηθούν οι αποφάσεις της αλλά ως ένα προστατευτικό πλαίσιο έξω απ’το οποίο δεν μπορεί να υπάρξει επωφελής και σωστή απόφαση για το Δήμο.

Προσδοκώ την ενεργή συμμετοχή μου στην θεμελίωση αυτής της σύγχρονης αντίληψης στην διοίκηση του δήμου και στην υλοποίηση των ρηξικέλευθων προτάσεων του προγράμματος του συνδυασμού μας “ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ”.

Η ένταξή μου στην αξιόλογη και δημιουργική οικογένεια αυτού του συνδυασμού αποτελεί συνάμα και δέσμευσή μου για σκληρή δουλειά μακριά από συντεχνιακές λογικές και αγκυλώσεις του παρελθόντος έχοντας πάντα ως μοναδικό κίνητρο και γνώμονα το συμφέρον του δημότη!

Μέλημά μου η πολιτική αναγέννηση του δήμου μας, με υπέρβαση κάθε είδους διαχωριστικών γραμμών πολιτικών, ηλικιακών, τοπικών!
Στόχος μου ν’αντιμετωπίσουμε κάθε γωνιά του δήμου μας με την ίδια φροντίδα και προσοχή, δημιουργώντας ένα σωστό υπόβαθρο για το “επιχειρείν “.

Θα εργαστώ ακούραστα για να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μας και τα όνειρά σας!

Σας καλώ σε πολιτική εγρήγορση και αντικειμενική αξιολόγηση των αυτοδιοικητικών επιλογών σας ώστε όλοι μαζί να υπερασπιστούμε το όραμα του δημάρχου των έργων, του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΣΟΥ!!!
Πιστοί στο πλευρό του καλύτερου, γιατί το οφείλουμε στα παιδιά μας!!!
Φίλες και φίλοι .

Με την παρούσα επιστολή μου ως προς το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών, θέλοντας ταυτόχρονα ν’αντικατοπτρίσω την πολιτική μου θεώρηση αλλά και το αξιακό μου υπόβαθρο,τίθεμαι στην κρίση σας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος για το δήμο Άργους-Μυκηνών, με το συνδυασμό “ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ” του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΣΟΥ.

Ένας δήμος είναι πάνω από όλα οι δημότες του.
Είναι όμως και οι πολιτικοί εκφραστές του. Αυτοί που διεκδικώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών, γίνονται δύναμη στην υπηρεσία του!

Ζητώ 
Την στήριξή σας με την ψήφο σας!!!
Οφείλουμε να είμαστε υπερήφανοι για τον τοπο μας!!!

Με τιμή
ΜΠΛΑΤΣΟΥ ΑΝΘΗ 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος