Αρχική Ν. Αργολίδος Η Πρωτομαγιά γιορτάστηκε στο Ναύπλιο με σουβλάκια, χορούς και μπάνιο στην θάλασσα...

Η Πρωτομαγιά γιορτάστηκε στο Ναύπλιο με σουβλάκια, χορούς και μπάνιο στην θάλασσα (Εικόνες)

Ο Δήμος Ναυπλιέων στα πλαίσια των Πρωτομαγιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε χρόνο, διοργάνωσε και φέτος εκδήλωση με δωρεάν σουβλάκια, κρασί και λαϊκό γλέντι στην παραλία Καραθώνας την 1η Μαΐου 2019.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 12:00 περίπου το μεσημέρι και συμμετείχαν χορευτικά συγκροτήματα από διαφορά μέρη της Ελλάδας, ενώ προσκεκλημένοι ήταν όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου και της περιοχής με ελεύθερη είσοδο.

Τους ντόπιους και τους επισκέπτες καλωσόρισαν ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ρ. Μπαρού.

Ο κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς με ψησταριές και υπαίθριο πικ-νικ ενώ πολλοί ηταν αυτοί που συνδύασαν το πρώτο τους καλοκαιρινό μπάνιο στην όμορφη παραλία του Ναυπλίου.

Ο σχετικά καλός καιρός, έστειλε αρκετούς στην φημισμένη παραλία του Ναυπλίου με την κίνηση των αυτοκινήτων να είναι ιδιαίτερα αυξημένη στην είσοδο του Ναυπλίου όπου δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο από το πλήθος των επισκεπτών που προτίμησαν και φέτος την Αργολική πρωτεύουσα.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Προηγούμενο άρθροΠαράδοξα “ρεζερβέ” από επιτήδειους στην φύση για την Πρωτομαγιά…… (φωτο)
Επόμενο άρθροΤο μήνυμα του Πελοπίδα Καλλίρη για την ημέρα της Πρωτομαγιάς