Αρχική Ν. Μεσσηνίας Γιος αδικοχαμένου εικονολήπτη: “Τόσα χρόνια έκαναν τα στραβά μάτια” (Βίντεο)

Γιος αδικοχαμένου εικονολήπτη: “Τόσα χρόνια έκαναν τα στραβά μάτια” (Βίντεο)

«Γνωρίζω ότι δεν υπήρχε άδεια για όλο αυτό τόσα χρόνια και απλά έκαναν τα στραβά μάτια όλοι και για αυτό δεν υπήρχε ούτε αστυνομία, ούτε ασθενοφόρο, ούτε πυροσβεστική εκεί, ούτε τίποτα».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του star, ο γιος του αδικοχαμένου εικονολήπτη, που πέθανε τραυματισμένος στον σαϊτοπόλεμο, τον οποίο είχε πάει για να καταγράψει με την κάμερά του το Πάσχα.

«Υπάρχει φωτογραφία που δείχνει τον πατέρα μου να είναι πίσω από ένα σχοινί απλό που είχαν βάλει από το Δήμο, δεν ξέρω ποιος το είχε βάλει και να κάθεται εκεί. Ήταν εκεί και η σαΐτα τον χτύπησε εκεί. Δεν πλησίασε, δεν μπήκε μέσα, στην ουσία δεν ήταν δίπλα σε αυτούς που έκαναν ό,τι έκαναν με τις σαΐτες. Ήταν εκεί που έπρεπε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο και για αυτό το λόγο βγήκε και μια γυναίκα και δήλωσε ότι αν δεν ήταν ο πατέρας μου, μπορεί να μην ήταν μαζί μας. Γιατί ο πατέρας μου της είπε να πάει παραπέρα».

Ο ίδιος λέει μάλιστα, ότι δεν έχει καμία σημασία που ο δήμαρχος ανασκεύασε την δήλωσή του μετά τις αντιδράσεις. Θυμίζουμε ότι παρά την τραγωδία, ο δήμαρχος επέμενε ότι ο σαϊτοπόλεμος κάνει… καλό στην περιοχή.

Πηγή: star.gr

Προηγούμενο άρθροΝεμέα: Είπαν το τελευταίο αντίο στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστο Ζάχο
Επόμενο άρθροΚυρ.Μητσοτάκης: “Άστοχη η πρώτη δήλωση του κ.Νίκα”