Αρχική Ν. Κορινθίας Ζερβός -Ηλιόπουλος συστρατεύονται για τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων

Ζερβός -Ηλιόπουλος συστρατεύονται για τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων

Την Δευτέρα του Πάσχα, 29 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, οι επικεφαλής των συνδυασμών “Επιλογή Ευθύνης”και ″Ανεξάρτητη Πρωτοπορία″ Κωστής Ζερβός και Πάνος Ηλιακόπουλος αντίστοιχα, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού που ειχαν, αποφάσισαν να συμπορευτούν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν με καλύτερες προοπτικές, το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. 

 Η πρόθεση των δύο επικεφαλής, σε πρώτη φάση, είναι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Πάνου Ηλιακόπουλου να ενωθεί με το ψηφοδέλτιο του Κωστή Ζερβού.

Όσον αφορά στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Αγίων Θεοδώρων, η συμφωνία έχει κλείσει και όλοι οι υποψήφιοι του Πάνου Ηλιακοπουλου, αναμένεται να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Κώστα Ζερβού.

Αναφορικά με το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Λουτρακίου – Περαχώρας, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία και όλα εξαρτώνται από το τι θα αποφασίσουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι θα επιλέξουν αν και εφόσον θέλουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους με το ψηφοδέλτιο του Κωστή Ζερβού και του συνδυασμού του, “Επιλογή Ευθύνης”. Ήδη, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, υπάρχουν υποψήφιοι που διαφωνούν με την ένωση αυτή και θα ακολουθήσουν διαφορετική πορεία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Loutraki365.gr ο Πάνος Ηλιακόπουλος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου.

Πηγή: loutraki365.gr