Αρχική Eπικαιρότητα Κύπρος: Η Κυνική Ομολογία Του «Ορέστη» Για Τα Δύο Κοριτσάκια – Τα...

Κύπρος: Η Κυνική Ομολογία Του «Ορέστη» Για Τα Δύο Κοριτσάκια – Τα Σκότωσε Για Να Μην Τον Αναγνωρίσουν

Αδιανόητα είναι τα όσα είπε ο «Ορέστης» στους αστυνομικούς για τον λόγο που αφαίρεσε τη ζωή και από τα δύο κοριτσάκια…

Αδιανόητα είναι τα όσα είπε ο «Ορέστης» στους αστυνομικούς για τον λόγο που αφαίρεσε τη ζωή και από τα δύο κοριτσάκια

Η Κύπρος συνταράσσεται από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του κατά συρροή δολοφόνου που δεν δίστασε να αφαιρέσει τη ζωή από επτά άτομα ανάμεσά τους και δύο παιδιά.

Την υπόθεση παρακολουθεί και όλη η Ευρώπη με κομμένη την ανάσα και το θέμα που προκαλεί πολλά ερωτηματικά είναι γιατί μπήκε στη διαδικασία να δολοφονήσει και τα δύο κοριτσάκια, εκτός από τις πέντε γυναίκες.

Ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς αποκάλυψε στους αξιωματικούς της αστυνομίας ότι σκότωσε τα παιδιά γιατί τον είδαν. Το κοριτσάκι της γυναίκας από τη Ρουμανία τον είχε δει και έτσι για να μην τον αναγνωρίσει στο μέλλον του αφαίρεσε και αυτού τη ζωή. «Δεν ήθελα να ρισκάρω αν αποκαλυφθεί το έγκλημά μου να μπορεί να με αναγνωρίσει και να μπει σε εσάς ποιος είμαι», έλεγε στους στους αστυνομικούς.

Το δεύτερο παιδάκι, είναι το κοριτσάκι της γυναίκας από τις Φιλιππίνες. Δεν τον είδε όταν μπήκε στο σπίτι της μητέρας του, ωστόσο επειδή έπρεπε να μεταφέρει το σώμα της γυναίκας σε βαλίτσες το σκότωσε και αυτό. «Δεν ήθελα να ρισκάρω να με δει».

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται στην Κύπρο αξιωματικοί από την Σκόταλντ Γιαρντ μετά από αίτημα της κυπριακής αστυνομίας. Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί ειδικεύονται στην διαλεύκανση των κατά συρροή δολοφονιών και στην ανάκριση των ανθρώπων που έχουν κάνει τέτοια εγκλήματα. Δεν αποκλείεται να μιλήσουν και με τον ίδιο τον «Ορέστη».

Στη δεύτερη λίμνη που γίνεται η έρευνα οι δύτες έχουν εντοπίσει ένα κομμάτι που προσομοιάζει με ανθρώπινο μέλος. Οι ειδικοί εικάζουν ότι μπορεί να είναι το εξάχρονο κοριτσάκι, αλλά θα πρέπει να εξεταστεί από ανθρωπολόγο. Αν που ότι παραπέμπει σε ανθρώπινο μέλος θα γίνει η ανάσυρσή του.