Αρχική Ν. Μεσσηνίας Καλαμάτα: Μήνυμα κατά λαϊκισμού και ρατσισμού από Παυλόπουλο μετά την Ανάσταση (Βίντεο)

Καλαμάτα: Μήνυμα κατά λαϊκισμού και ρατσισμού από Παυλόπουλο μετά την Ανάσταση (Βίντεο)

Στον μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα βρέθηκε και φέτος για την Ακολουθία της Ανάστασης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Παρόντες μεταξύ άλλων οι βουλευτές Μεσσηνίας Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.

Στη δήλωση – μήνυμα του μετά το πρώτο Χριστός Ανέστη ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε:

“Χριστός Ανέστη,
εύχομαι το άφατο θαύμα και το ανέσπερο φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να φωτίζει το λαό μας και το έθνος μας στην πορεία μας για την εκπλήρωση της ιστορικής μας αποστολής. Ιδίως δε για την υπό όρους αρραγούς ενότητας υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων, των εθνικών μας δικαίων και της πατρίδας, καθώς και για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου με σεβασμό στις αρχές της δικαιοσύνης και ιδίως της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Εύχομαι, επίσης, το άφατο θαύμα και το ανέσπερο φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να φωτίζει όλους τους πολίτες της μεγάλης Ευρωπαϊκής μας οικογένειας,της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ώστε όλοι μαζί με την ετυμηγορία μας στις προσεχείς ευρωεκλογές να υπερασπιστούμε το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα απέναντι στα μορφώματα λαϊκισμού και ρατσισμού, έχοντας πάντα κατά νου ότι κατ’ ουσία και κατά αποτέλεσμα, ότι τα μορφώματα αυτά επιβουλεύονται τον άνθρωπο, την Ευρωπαϊκή δημοκρατία και τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Χρόνια πολλά και του χρόνου”.

Πηγή: eleftheriaonline.gr