Αρχική Ν. Αρκαδίας Την υποψηφιότητα της Κατερίνας Μητσιοπούλου στην Αρκαδία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της Κατερίνας Μητσιοπούλου στην Αρκαδία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της κας Κατερίνας Μητσιοπούλου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019.

Σε δήλωσή του ο κ. Τατούλης ευχαρίστησε την Κατερίνα Μητσιοπούλου για τη συμπόρευση με τη Νέα Πελοπόννησο και τόνισε «είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου γιατί μια νέα τρίτεκνη γυναίκα με πάθος για προσφορά και δημιουργία και με πολύπλευρη δραστηριότητα τόσο στον επιχειρηματικό τομέα, όσο και στον κοινωνικό, ενισχύει την προσπάθειά μας στην Αρκαδία και την Πελοπόννησο. Είμαι βέβαιος ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία της θα αποτελέσει πολύτιμο αρωγό της προσπάθειάς μας και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Από την πλευρά της η κα Κατερίνα Μητσιοπούλου δήλωσε «με τιμά ιδιαίτερα η πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στη Νέα Πελοπόννησο. Γέννημα θρέμμα του τόπου αυτού, επαγγελματίας και μητέρα τριών παιδιών θεωρώ ότι πρέπει να παλέψω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να συνεχίσει η αναπτυξιακή πορεία του και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά. Πιστεύω ακράδαντα ότι για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου. Γνωρίζω καλά τον τομέα του αγροτουρισμού και του πολιτισμού και είμαι διατεθειμένη να δουλέψω σκληρά και με αποφασιστικότητα για την ανάπτυξή τους. Αν μπορώ να μιλήσω για ένα μεγάλο στόχο θα ήταν η επιθυμία μου να αγωνιστούμε όλοι μαζί, προκειμένου τα παιδιά μας να μεγαλώσουν, να εργαστούν και να ζήσουν στον τόπο που αγαπήσαμε πολύ».

Βιογραφικό Κατερίνας Μητσιοπούλου

Η Κατερίνα Μητσιοπούλου είναιπαιδί πολύτεκνης οικογένειας, κόρη του Παναγιώτη και της Χριστίνας Μητσιοπούλου από το Βαλτέτσι, οι οποίοι δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην Αρκαδία, και είναι σύζυγος του Κωνσταντίνου Κολοβού με τον οποίο έχουν τρία παιδιάτη Ζαχαρένια, τη Χριστίνα και τη Μελίνα.

Δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα του εμπορίου και της διαφήμισης και είναι Γραμματέας του Συλλόγου Τριτέκνων Αρκαδίας.