Αρχική Ν. Αργολίδος Ναύπλιο: 2 ακόμη υποψηφιότητες για τον συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Ναύπλιο: 2 ακόμη υποψηφιότητες για τον συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Δύο ακόμη υποψηφιότητες προστίθενται στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Αναγνωσταρά, για τον Δήμο Ναυπλιέων.

Ο Γιώργος Εμμανουήλ υποψήφιος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Φίλες και Φίλοι,
Ονομάζομαι Γιώργος Εμμανουήλ,
είμαι Δασοπόνος Περιβαλλοντολόγος (Msc). «Η απόφαση να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Συνδυασμό, “Ναύπλιο. Πρωτεύουσα ξανά.” με επικεφαλής τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά, είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης.

Πιστεύω ακράδαντα πως προτεραιότητα κάθε Δημοτικής Αρχής πρέπει να αποτελεί η εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος. Η ανακύκλωση πρέπει να αποτελεί την βασική συνιστώσα για την προστασία του περιβάλλοντος ενώ ταυτοχρόνως οφείλει να βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών μας. Η πόλη μας οφείλει να αποτελεί πρότυπο. Προσωπική μου φιλοδοξία είναι να συνδράμω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτόν τον τομέα όπως έκανα και ως επικεφαλής του τομέα Περιβάλλοντος του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλιέων (Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού του Δήμου.).

Ως εκ τούτου, υψίστης προτεραιότητας ζητήματα κατά την κρίση μου που αφορούν τον τομέα του Περιβάλλοντος και που πρέπει επιτέλους να επιλυθούν είναι :1) η Ανακύκλωση, 2) η ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων 3) η συντήρηση και επέκταση του αστικού πρασίνου της πόλης μας, 4) οι εντατικές δενδροφυτεύσεις με σκοπό την επέκταση ή την δημιουργία περιφερειακών αλσυλλίων και πάρκων 5) η άμεση σύνδεση όλων των εκπαιδευτικών βαθμιδών με την ενεργό φιλοπεριβαλλοντική συνείδηση, και 6) η εξοικονόμηση πόρων μέσω της Αειφόρου  ανάπτυξης.  

Ευελπιστώ δε, ότι σε αυτήν μου την απόφαση, θα βρω συμπαραστάτες όλους εσάς που θέλετε η όμορφη πόλη μας, να μην πάψει ποτέ να γίνεται όλο και καλύτερη όλο και ομορφότερη, όλο και πιο ΠΡΑΣΙΝΗ!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ                                                                                        Δασοπόνος 
Περιβαλλοντολόγος Msc

Η Ελένη Μπαρουξή υποψήφια στην Άρια με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Ονομάζομαι Ελένη Μπαρουξή, μένω μόνιμα στην Άρια Ναυπλίου και αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές αποδεχόμενη την πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά ως υποψήφια στη Τοπική Κοινότητα Αρίας.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ τόσο την κοινότητα Αρίας όσο και γενικότερα τον Δήμο μας στην επίλυση των βασικών και ταυτόχρονα απλών προβλημάτων τα οποία δεν έτυχαν ενδιαφέροντος από τους απερχόμενους διοικούντες.

Με εκτίμηση
Ελένη Μπαρουξή
Υποψήφια τοπικής κοινότητας Αρίας