Αρχική Ν. Κορινθίας “Ναι” Καραπανάγου στην πρόσκληση Λογοθέτη για debate στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων

“Ναι” Καραπανάγου στην πρόσκληση Λογοθέτη για debate στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων

Προς
Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων
κ. Κωνσταντίνο Λογοθέτη

Ενταύθα

Κύριε Λογοθέτη,

Σας ευχαριστούμε για την επιστολή που μας αποστείλατε, σε συνέχεια της προφορικής σας πρότασης, για διεξαγωγή debate μεταξύ των Υποψηφίων Δημάρχων.

Η Δημοτική μας Παράταξη ”Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” προήλθε από οργανωμένες δημοκρατικές διαδικασίες, με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που εκπροσωπεί και με κυρίαρχο στοιχείο τον διάλογο, αφού είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα για ενημέρωση, για ανταλλαγή και σύνθεση απόψεων, καθώς και λήψη αποφάσεων.

Επιπλέον, πιστεύουμε, ακράδαντα, ότι ο δημόσιος διάλογος αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο, που παρέχει τη δυνατότητα στους συνδημότες μας να κρίνουν αξιοκρατικά, θέσεις, απόψεις και προγράμματα δημοτικών παρατάξεων, επιτρέποντας την εξέταση των σοβαρών θεμάτων από κάθε οπτική γωνία και απορρίπτοντας, ταυτόχρονα, τον λαϊκισμό, τη δημαγωγία και την παραπληροφόρηση.

Ως εκ τούτου, η πρόταση σας για Debate, είναι καλοδεχούμενη, όπως έχουμε ήδη γνωστοποιήσει με ανακοίνωσή μας, απαντώντας στην προφορική σας πρόταση  και αναμένουμε τις πρωτοβουλίες σας, προς την κατεύθυνση της υλοποίησής της, σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις.

 Από την πλευρά μας θεωρούμε ότι το debate πρέπει:

1.-Να συντονιστεί από εκπροσώπους των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

2.-Να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα με τον αριθμό των συμμετεχόντων υποψηφίων Δημάρχων και να εξεταστεί η δυνατότητα πραγματοποίησής του, τουλάχιστον δύο φορές, μέχρι τη διεξαγωγή των Δημοτικών Εκλογών.

 3.-Να συσταθεί επιτροπή, από δύο εκπροσώπους κάθε Δημοτικής Παράταξης, για να καθορίσει τους όρους και τις προϋποθέσεις διεξαγωγής του/τους, όπως ημερομηνία και τόπος, θεματολογία, χρόνος ομιλίας εκάστου, δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων/απαντήσεων μεταξύ των συμμετεχόντων κ.λ.π..

Με εκτίμηση
Ο Επικεφαλής
Ιωάννης Β. Καραπανάγος
Υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων