Αρχική Ν. Αρκαδίας Τρίπολη: Τρεις ακόμη υποψηφίους ανακοίνωσε ο Κώστας Τζιούμης

Τρίπολη: Τρεις ακόμη υποψηφίους ανακοίνωσε ο Κώστας Τζιούμης

Τρεις ακόμη υποψήφιους για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Τρίπολη αύριο”, Κώστας Τζιούμης.

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο, ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας – της Τρίπολης και των χωριών – και το ποιοι ευθύνονται γι’αυτήν…

Θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό “Τρίπολη αύριο “με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα, Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς.

Δεν “χρωστάει”σε κανέναν,”χρωστάει”στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον,ένα καλύτερο περιβάλλον…

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου,που…τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας, την ανικανότητα, την οπισθοδρόμηση, την ουσιαστική διάλυση Δομών(ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.),την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες,τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια, την “οικογενειακή” διαχείριση δημοτικών υποθέσεων…καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά,από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα…

Ώρα για αλλαγή σελίδας,για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ,για την “Τρίπολη αύριο”…

Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη,συμπολίτη έντιμο και σοβαρό,επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο,αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό,ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας,ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Εμείς μπορούμε!

Βασίλης Αλεξάκης

alexakis tzioumis

Είμαι ο Βασίλης Αλεξάκης, γεννήθηκα στο Στάδιο Τεγέας. Ήμουν υπάλληλος του ΟΤΕ, από όπου συνταξιοδοτήθηκα.

Υπήρξα για χρόνια συνδικαλιστής του Ο.Τ.Ε .

Έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στον πρώην Δήμο Τεγέας .

Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος τα τελευταία οκτώ χρόνια στον δήμο Τρίπολης.

Ηλίας Κούρος

kouros tzioumis

Είμαι ο Ηλίας Κούρος, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τρίπολη, στην περιοχή Μπασιάκου, όπου κατοικώ ως σήμερα.

Είμαι παντρεμένος με την Κοραλία Μπούρμπου και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, την Γεωργία και τον Παντελή, τα οποία εργάζονται ως Μαθηματικοί.

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ και εργάζομαι στην ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ / Περιοχή Τρίπολης (πρώην ΔΕΗ), ως προϊστάμενος Εκμετάλλευσης και ως προϊστάμενος Πρακτορείου Λαγκαδίων.

Είχα την τιμή να είμαι Πρόεδρος των Πτυχιούχων Μηχανικών Αρκαδίας επί σειρά ετών.

Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των βαθμίδων και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Τρίπολης κατά τη διάρκεια φοίτησης των παιδιών μου.

Ταμίας και μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ επί σειρά ετών.

Πρόεδρος επί σειρά ετών των Τοπικών Εργασιακών Συμβουλίων της ΔΕΗ και εκλεγμένος στο Κεντρικό και Τοπικό Δ.Σ. του Συλλόγου μου.

Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης με την παράταξη του Κώστα Τζιούμη.

Στο παρελθόν έχω διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Αλέξανδρου Κοτσιάνη, όπου υπηρέτησα ως Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης, Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης.

Στέφανος Χατζόπουλος

xatzopoulos tzioumis

Είμαι ο Στέφανος Χατζόπουλος, γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1966 .

Φοίτησα στην Παιδαγωγική Ακαδημία και στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Τρίπολης, απ’ όπου αποφοίτησα το 1984.

Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, παίρνοντας το πτυχίου μου το 1990.

Ειδικεύτηκα για δυο χρόνια στην Χειρουργική στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης και στη συνέχεια ολοκλήρωσα την ειδίκευσή μου ως Ωτορινολαρυγγολόγος στην Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών.

Από το 2000 προσφέρω τις ιατρικές μου υπηρεσίες στους συμπολίτες μας, ως ιδιώτης ΩΡΛ ιατρός.

Είμαι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Σαββοπούλου, Οικονομολόγο, με καταγωγή από το Αθήναιον του Δ.Δ. Βαλτετσίου και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Στέλιο και την Ελένη, 15 και 14 ετών αντίστοιχα.

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οίκου Τυφλών Τρίπολης.

Έλαβα μέρος στις Δημοτικές εκλογές το 2014, με την παράταξη «ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ» του Κώστα Τζιούμη κι εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Τρίπολης.

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα – Πρόσκληση Περιφοράς Επιταφίου Ιερού Ναού Αγίου Βλασίου & Εορτασμού Αναστάσεως 2019
Επόμενο άρθροΑποπνικτική ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη