Αρχική Ν. Αργολίδος Σοβαρή καταγγελία του Χ.Αντωνόπουλου για τους απλήρωτους «Δρόμους Πολιτισμού» και τον Τ....

Σοβαρή καταγγελία του Χ.Αντωνόπουλου για τους απλήρωτους «Δρόμους Πολιτισμού» και τον Τ. Χειβιδόπουλο (Βίντεο)

Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προχώρησε ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος & Δικηγόρος στο επάγγελμα Χρήστος Αντωνόπουλος σε εκπομπή τοπικού καναλιού και στην δημοσιογράφο Σωτηρία Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε ο κ. Αντωνόπουλος ένα χρόνο μετά τους Δρόμους Πολιτισμού οι επαγγελματίες που ενεπλάκησαν για την πραγματοποίηση τους είναι ακόμα απλήρωτοι καθώς όπως λέει ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Αντωνόπουλος η Προγραμματική σύμβαση με την Αναπτυξιακή Αργολίδος έχει απορριφθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και παρότι γνώριζε ο κ.Χειβιδόπουλος την ακύρωση αυτή, συνέχισε να υπόσχεται ότι θα πληρωθούν οι επαγγελματίες. 

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του κ.Αντωνόπουλου , η λύση δόθηκε μέσω κάποιας ΜΚΟ με έδρα το Κρανίδι καθώς παρουσίασε τιμολόγιο με υπόχρεο προς πληρωμή για τους Δρόμους Πολιτισμού την συγκεκριμένη ΜΚΟ, με τίτλο ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Η εντολή για να κοπεί το συγκεκριμένο τιμολόγιο δόθηκε μέσω email από τον συνεργάτη του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας όπως ανέφερε ο κ.Αντωνόπουλος στην εκπομπή της Σωτηρίας Παπαδοπούλου.
Δείτε παρακάτω τα όσο καταγγέλλει ο κος Αντωνόπουλος:

Πηγή: argolikeseidhseis.gr