Αρχική Eπικαιρότητα Για κακούργημα διώκεται ο 60χρονος παιδίατρος της Θήβας που κατηγορείται για ασέλγεια...

Για κακούργημα διώκεται ο 60χρονος παιδίατρος της Θήβας που κατηγορείται για ασέλγεια σε κοριτσάκι 8 ετών!

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν στον 60χρονο παιδίατρο της Θήβας, για αποπλάνηση και ασέλγεια ανηλίκου και για αθέμιτη φωτογράφηση.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η αποκάλυψη και η δημοσιοποίηση της σοκαριστικής υπόθεσης, οδήγησε σε νέα καταγγελία από 28χρονη γυναίκα σήμερα, η οποία κατέθεσε σε αστυνομικό τμήμα των Αθηνών, ότι είχε ζήσει από τον συγκεκριμένο γιατρό, τις ίδιες ανατριχιαστικές στιγμές σε ηλικία 13 χρόνων.

Το χρονικό

Η πρώτη αποκάλυψη σε βάρος του γιατρού, προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό καθώς αφορά ασέλγεια σε κοριτσάκι 8 ετών! Και ήταν αυτή η πρώτη καταγγελία, που οδήγησε στη σύλληψη του γιατρού της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Θηβών!

Το περιστατικό έγινε σύμφωνα με την καταγγελία το πρωί της Μεγάλης Τρίτης όταν ο γιατρός κλήθηκε να εξετάσει το 8χρονο κοριτσάκι. Όπως αποκάλυψε η μικρούλα στην 40χρονη μαμά της, ο  γιατρός προχώρησε σε ασελγείς πράξεις και συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας στους αστυνομικούς, έβαλε το κοριτσάκι να του θωπεύσει τα γεννητικά του όργανα!

Πηγή: eleftherostypos.gr