Αρχική Ν. Κορινθίας «Μας παρέσυρε το ορμητικό νερό μέσα στο φαράγγι»-Τι περιέγραψε ο εκπαιδευτής για...

«Μας παρέσυρε το ορμητικό νερό μέσα στο φαράγγι»-Τι περιέγραψε ο εκπαιδευτής για την τραγωδία στο Ξυλόκαστρο

Στο ποτάμι το οποίο φούσκωσε ξαφνικά εξαιτίας του όγκου νερού που κατέβηκε απότομα, απέδωσε την τραγωδία με τους τρεις νεκρούς στο φαράγγι του Άγιου Λουκά στο Ξυλόκαστρο ο 38χρονος Έλληνας εκπαιδευτής και μόνος επιζών, ο οποίος παραμένει για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε πώς η ορμή του νερού παρέσυρε σε γκρεμό τον ίδιο, τον 40χρονο Έλληνα βοηθό του και τους δυο τουρίστες που έπαιρναν μέρος στην καταρρίχηση, μία 26χρονη από το Ταϊβάν και έναν 39χρονο από τη Σιγκαπούρη, οι οποίοι ανασύρθηκαν τελικά νεκροί μετά από πολύωρες έρευνες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής.

Ο 38χρονος είπε, ακόμη, ότι παρ’ όλο που ήταν και ο ίδιος τραυματισμένος, προσπάθησε να κάνει μαλάξεις και τεχνική αναπνοή στον βοηθό του και την γυναίκα, αλλά δεν κατάφερε να τους κρατήσει στη ζωή. Όσο για τον άνδρα από την Σιγκαπούρη, δεν κατάφερε καν να εντοπίσει το σημείο όπου είχε πέσει, ενώ και ο ίδιος παρέμεινε περισσότερες από 12 ώρες στο φαράγγι περιμένοντας τους διασώστες.

Πηγή: protothema.gr