Αρχική Ν. Κορινθίας Τ.Μποζίκης: “Ο Γ.Δέδες θα οδηγήσει την Πελοπόννησο σε ανάπτυξη στην πράξη...

Τ.Μποζίκης: “Ο Γ.Δέδες θα οδηγήσει την Πελοπόννησο σε ανάπτυξη στην πράξη και όχι στα λόγια”

Κατόπιν 25ετούς σκληρής εργασίας στο επισκευαστικό κλάδο αυτοκινήτου με συνεχές ενδιαφέρον για άμεση πληροφόρηση των εξελίξεων που καθημερινά συμβαίνουν στον χώρο του αυτοκινήτου και στόχο πάντα την καλύτερη ποιοτική εξυπηρέτηση του καταναλωτή κατόχου, αποφάσισα να εκτεθώ και στα κοινά της πόλης, της Περιφέρειας που με ανέδειξε και να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ.

Σε αυτές τις εκλογές υπάρχει μία έντονη τάση για ανανέωση, νέες ιδέες, νέοι άνθρωποι με αισιοδοξία, ανεξάρτητα από πολιτικές και ιδεολογικές προτιμήσεις, με ενδιαφέρον για τον τόπο μας και το μέλλον του.

Οι “Νέοι Δρόμοι” με επικεφαλής τον Γιώργο Δέδε, ο οποίος πιστεύει στην ανανέωση αυτή, έχει δουλέψει σκληρά, έχει παράξει έργο και έχει βάλει την υπογραφή του σε μεγάλα και σημαντικά έργα, οδηγεί την Πελοπόννησο, σαφώς και την Κορινθία μας, σε ανάπτυξη στην πράξη και όχι στα λόγια.

Ζητάμε την ψήφο σας και την ευκαιρία να προσπαθήσουμε. Οι Κορίνθιοι έχουν κρίση, όλοι μαζί πρέπει να εμπιστευόμαστε ανθρώπους που ξέρουν ότι μπορούν να προσφέρουν και μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε την μάχη αυτή!