Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα – Πύργος: Ξεκινούν τα έργα κατασκευής-Τη Μ. Τετάρτη η επίσκεψη Χρήστου...

Πάτρα – Πύργος: Ξεκινούν τα έργα κατασκευής-Τη Μ. Τετάρτη η επίσκεψη Χρήστου Σπίρτζη

Ξεκινούν από τη Μεγάλη Τρίτη οι εργασίες για την κατασκευή του σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου Πάτρα-Πύργος στα πρότυπα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ο οποίος θα έχει δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, διαχωριστική νησίδα αλλά και νέους αναβαθμιζόμενους κάθετους άξονες.

Λόγω της ονομαστικής ψηφοφορίας που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή αύριο Μ. Τρίτη 23 Απριλίου, η επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη σε Αχαία και Ηλεία μετατίθεται για την Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου.

Ο κ. Σπίρτζης  θα επιβλέψει την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών στον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος συνοδευόμενος από κλιμάκιο του Υπουργείου.

Ο Υπουργός θα επισκεφθεί τα εργοτάξια των αναδόχων που έχουν υπογράψει συμβάσεις για τις τέσσερις από τις οκτώ εργολαβίες του αυτοκινητόδρομου, στον Αλισσό, στο 11ο χλμ. και στη διασταύρωση Βάρδας, στο 35ο χλμ. από το τέλος της παράκαμψης Πατρών.

Στη συνέχεια, στις 14:30 μ.μ., ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στον Πύργο, στην αίθουσα συνεδριάσεων  της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (μικρό συνεδριακό), Μανωλοπούλου 47.

Πηγή: patrastimes.gr

Προηγούμενο άρθροΕλεύθεροι με περιοριστικούς όρους Λυκουρέζος και Παναγόπουλος
Επόμενο άρθρο1.230.282,44 ευρώ πληρώνει σήμερα Μ.Τρίτη ο ΕΛΓΑ στην Κορινθία