Αρχική Ν. Αργολίδος Απάντηση peloponnisosnews στην ανακοίνωση Πανοβράκου για την δημοσκόπηση στο Δήμο Αργους

Απάντηση peloponnisosnews στην ανακοίνωση Πανοβράκου για την δημοσκόπηση στο Δήμο Αργους

Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα το πρωί την ανακοίνωση της παράταξης “Νέα Αρχή” του Γιώργου Πανοβράκου για την δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αργους Μυκηνών για λογαριασμό της ιστοσελίδας μας. Την μεταφέρουμε ως έχει για να μπορέσουμε να απαντήσουμε:


Eχουμε λοιπόν και λέμε κύριε Γιώργο Παναβράκο και σε όσους υπογράφουν την παραπάνω επιστολή :

  1. Το peloponnisosnews βρίσκεται σε υψηλή θέση επισκεψιμότητας σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Το ότι δεν το επισκέπτεστε εσείς μάλλον θα πρέπει να το κοιτάξετε….
  2. Εχουν πραγματοποιηθεί για λογαριασμό μας πολλές δημοσκοπήσεις και από την ALCO και από την MARC και από την RASS. Παραδείγματα είναι εκτός από το Δήμο Αργους Μυκηνών, ο Δήμος Τρίπολης, ο Δήμος Κορινθίων, ο Δήμος Σικυωνίων, ο Δήμος Σπάρτης κ.α. Υπενθυμίζουμε πως είναι τρεις από τις πιστοποιημένες δημοσκοπικές εταιρείες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Μπορούμε αν το επιθυμείτε να τις δημοσιεύσουμε και όλες.
  3. Μία δημοσκόπηση για τους σωστά σκεπτόμενους υποψηφίους αποτελεί προιόν έρευνας και μελέτης. Δηλαδή θα πρέπει να κοιτάξει σωστά και μετρημένα τα μεμπτά του σημεία και που χάνει και γιατί χάνει και να προσπαθήσει να τα διορθώσει. Τακτικές ανακοινώσεων σαν την παραπάνω δεν ταιριάζουν σε πολιτικά πολιτισμένους υποψηφίους.
  4. Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ευχηθούμε να καταφέρετε να μαζέψετε την τεράστια διαφορά σας από τον πρώτο και άχαστο Δημήτρη Καμπόσο και να κάνετε μία αξιοπρεπή προεκλογική εκστρατεία.

Για το peloponnisosnews

Σοφία Μπαλή