Αρχική Ν. Αργολίδος “Αλλαγή Πορείας”: Με μεγάλη διαφορά πρώτος ο Δημήτρης Καμπόσος – Τεράστια ποσοστά...

“Αλλαγή Πορείας”: Με μεγάλη διαφορά πρώτος ο Δημήτρης Καμπόσος – Τεράστια ποσοστά σε πανελλαδικό επίπεδο

Δελτίο τύπου

Νέα δημοσκόπηση της έγκριτης εταιρείας δημοσκοπήσεων ALCO διενεργήθηκε για λογαριασμό ηλεκτρονικού ειδησεογραφικού site στον Δήμο Άργους Μυκηνών. 

Τα ποσοστά που έδωσαν οι πολίτες του Δήμου στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο ξεπέρασαν κάθε προσδοκία δίνοντας την δύναμη στην παράταξη Αλλαγή Πορείας να συνεχίσει δυναμικά την πορεία αλλαγής που έχει ήδη ξεκινήσει.

Σε δείγμα 500 ατόμων, όταν εθνικής εμβέλειας δημοσκοπήσεις χρησιμοποιούν δείγμα 600 ατόμων, η τηλεφωνική έρευνα επιβεβαίωσε πως ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος είναι το πρόσωπο με την μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα αλλά και εκείνος που θα εκλεγεί με συντριπτικό ποσοστό στις αυτοδιοικητικές εκλογές τις 26ης Μαΐου 2019.

Δείτε λοιπόν από την παρουσίαση της δημοσκόπησης όπως την παρουσιάζει η alco

Στο ερώτημα αν είναι οι πολίτες ευχαριστημένοι από το έργο του Δημάρχου απάντησαν 70% θετικά στο σύνολο ενώ ανά κομματική επιλογή ο Δημήτρης Καμπόσος έχει εξωπραγματικά ποσοστά που αγγίζουν το 83% στους ψηφοφόρους της ΝΔ , 52% στο ΣΥΡΙΖΑ και 49% στους αναποφάσιστους

 Ένα πολύ σημαντικό ποιοτικό εύρημα της δημοσκόπησης που αποδεικνύει την στήριξη του Δημήτρη Καμπόσου από όλους τους πολιτικούς χώρους και την διείσδυση του σε αυτούς

Η επόμενη κάρτα απαντά για την άποψη των πολιτών αν ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος πρέπει να επανεκλεγεί:

Στην πολύ σημαντική κάρτα το 58% δίνει την απάντηση πως ο Καμπόσος πρέπει να επανεκλεγεί!

Το επόμενο εύρημα της δημοσκόπησης αφορά την Παράσταση Νίκης και δίνει το τεράστιο ποσοστό 67% στον Δημήτρη Καμπόσο. Ποσοστό αξιοσημείωτο σε πανελλαδικό επίπεδο όπως ανέφερε ο κ.Παναγόπουλος

Το επόμενο εύρημα της δημοσκόπησης αφορά την πρόθεση ψήφου, δηλαδή το ερώτημα: Ποιον θα ψήφιζε ο κόσμος για Δήμαρχο αν εκλογές γίνονταν τώρα!

Ο κόσμος ψηφίζει με ένα ανεπανάληπτο ποσοστό ως προς το ύψος του στην πρόθεση ψήφου και στη διαφορά με όλους τους υπόλοιπους. Τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης δείχνουν ότι επόμενος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών θα είναι ο Δημήτρης Καμπόσος. Η συγκεκριμένη εταιρεία είχε προβλέψει με επιτυχία τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δήμο Άργους Μυκηνών και το 2010 και το 2014! 

Η ταυτότητα της έρευνας