Αρχική Ν. Κορινθίας Κατασκευάζονται νέες και αναβαθμίζονται υφιστάμενες πλατείες στα χωριά του Δήμου Σικυωνίων

Κατασκευάζονται νέες και αναβαθμίζονται υφιστάμενες πλατείες στα χωριά του Δήμου Σικυωνίων

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Σε μια σειρά παρεμβάσεων σε υφιστάμενες πλατείες και νέους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου υλοποιεί η Δημοτική Αρχή Σικυωνίων προκειμένου να δημιουργήσει φιλόξενους χώρους για τους επισκέπτες και τους δημότες.

Το έργο ανάπλασης που βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης περιλαμβάνει εκτεταμένες παρεμβάσεις για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση επτά πλατειών σε ΔΙΜΗΝΙΌ, ΠΆΣΙΟ, ΚΆΤΩ ΔΙΜΗΝΙΌ, ΛΑΛΙΏΤΗ, ΜΙΚΡΌ ΒΆΛΤΟ, ΛΑΎΚΑ ΚΑΙ ΦΕΝΕΌ (ΣΙΒΉΣΤΑ).

Οι εργασίες ανάπλασης περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την αντικατάσταση των φθαρμένων κιγκλιδωμάτων, την αποκατάσταση της πλακόστρωσης καθώς και την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων. Την αναβαθμισμένη εικόνα των πλατειών θα συμπληρώσουν νέα καλόγουστα παγκάκια και καινούρια καλαθάκια απορριμμάτων.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να μπορέσουν οι πλατείες να αποτελέσουν τόπο συνεύρεσης, συναναστροφής και αναψυχής των κατοίκων και ιδιαίτερα της νεολαίας δίνοντας τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν διάφορες πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες.

Προηγούμενο άρθροΑποκλειστικό : Η ομάδα Πιτσάκη του ζητά να παραιτηθεί ή από τις περιφερειακές εκλογές ή από το Επιμελητήριο
Επόμενο άρθροO Kωνσταντίνος Γκολέμης υποψήφιος στη κοινότητα Παναριτίου με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά