Αρχική Ν. Ηλείας Ηλεία: Κοντά στον εντοπισμό των Σατανιστών οι Αρχές για τον θάνατο της...

Ηλεία: Κοντά στον εντοπισμό των Σατανιστών οι Αρχές για τον θάνατο της 22χρονης Αρετής

Μνήμες από εγκλήματα που συγκλόνισαν το παρελθόν έφεραν στην επιφάνεια οι πληροφορίες για τον θάνατο της 22χρονης Αρετής με υπόνοιες περί σατανισμού.

Η αστυνομία αναζητά εκείνους που απομάκρυναν τη νεαρή κοπέλα από την οικογένεια και τα κοντινά της πρόσωπα, άτομα που είχαν σχέσεις με τη μαύρη μαγεία και το σατανισμό, ως την ημέρα που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω.

«Οδήγησαν την κόρη μου στον θάνατο», υποστηρίζει ο πατέρας της στην εφημερίδα Real News. «Την καθοδήγησαν στον θάνατο. Θέλω να μάθω με ποιο πρόσωπο μίλησε τελευταία φορά και ποιοι ήταν κοντά της εκείνες τις δραματικές στιγμές» συνεχίζει και εξηγεί τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης: «Εμείς και η αστυνομία έχουμε ονόματα στα χέρια μας και απομένει να τα δέσουμε. Όλα θα αποκαλυφθούν, δεν θα σταματήσω ποτέ να ψάχνω τους ενόχους».

«Απογοητευμένη από την κοινωνία», η Αρετή

Η σπουδάστρια ψυχολογίας η οποία όπως όλα δείχνουν πρέπει να είχε πέσει στα δίχτυα σατανιστών, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Μαρτίου. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Η άτυχη κοπέλα μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της, την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν. Παρουσία αστυνομικού άνοιξαν το διαμέρισμα της και αντίκρισαν το νεκρό παιδί τους.

Πηγή: eleftherostypos.gr