Αρχική Ν. Κορινθίας Αθανασία Χρισταρά: “Μπροστά ή πίσω;” – Το αληθινό δίλημμα των εκλογών

Αθανασία Χρισταρά: “Μπροστά ή πίσω;” – Το αληθινό δίλημμα των εκλογών

Ποιο είναι το αληθινό διακύβευμα των περιφερειακών εκλογών;
Είναι απλά η σύγκρουση ανάμεσα σε κομματικούς και ανεξάρτητους υποψηφίους;

Είναι μήπως μία μάχη ανάμεσα σε επιλογές προσώπων, με κριτήρια την σχέση τους με Αθηνοκεντρικούς μηχανισμούς;
Κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν είναι τίποτα απο αυτά τα δύο.
Το δίλημμα είναι ένα και μοναδικό.
ΜΠΡΟΣΤΑ ή ΠΙΣΩ;

Οι πολίτες, οι πολιτικοί και οι τοπικές μας κοινωνίες πρέπει να αποφασίσουν αν η Πελοπόννησος και η Κορινθία μαζί θα προχωρήσουν μπροστά με βάση τα όσα ήδη έχουν γίνει από τον Πέτρο Τατούλη.

Τα όσα είναι σε εξέλιξη και φυσικά αν θα προχωρήσει το αυτάρκες και ελπιδοφόρο σχέδιο που απο το 2010 έχει καταθέσει ο περιφερειάρχης και έχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, (υπεράνω κομμάτων και διαχωρισμών), ότι ανέτρεψε την παρακμάζουσα πορεία της περιφέρειας και έχει δημιουργήσει ισχυρούς πλέον αναπτυξιακούς θύλακες σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

-Θα πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ για να συνεχιστούν οι μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές που έχουν παγιωθεί στην Πελοπόννησο και τα έργα υποδομής που προγραμματισμένα σχεδιάζονται και υλοποιούνται ή θα γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, αναζητώντας ένα άλλο μοντέλο…που ακόμα δεν το έχουν εφεύρει όσοι αυτάρεσκα το επικαλούνται;
-Θα πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ για να ολοκληρωθούν τα μεγάλα έργα υποδομής που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στην Πελοπόννησο ή θα γυρίσουμε τον χρόνο πίσω στην δεκαετία του ’80, για να ικανοποιηθούν εγωϊστικές επιλογές, ασχέτων με την Πελοπόννησο;
-Θα πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ για να απαλλαγεί η περιφέρεια απο την ντροπή των σκουπιδιών ή θα γυρίσουμε σε λύσεις παρωχημένες;
Εμείς, εσείς όλοι μας οφείλουμε να απαντήσουμε αυτό το δίλημμα, που πλέον μπαίνει επιτακτικά.

ΜΠΡΟΣΤΑ είναι ένας δρόμος με φως, που όλοι έχουμε με επιτυχία και με την καθοδήγηση του Πέτρου Τατούλη, βαδίσει και έχει δημιουργήσει, μία ελεύθερη απο αγκυλώσεις, ψυχώσεις και εξαρτήσεις περιφέρεια.

Απτά και καθαρά έχει δημιουργήσει, τουριστικό πλεόνασμα, κοινωνική αναδιανομή, πρόοδο σε όλες τις γωνιές της Πελοποννήσου και το οποίο σέβεται τον πολίτη, το περιβάλλον και την ιστορία του τόπου μας.

ΠΙΣΩ είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή. Εκεί κρύβονται σχέσεις εξάρτησης και μικροπολιτικής, εκεί παραμονεύουν η απώλεια των μεγάλων κατακτήσεων που πέτυχε η “Νέα Πελοπόννησος”, η επαναφορά στο μοντέλο της κομματικής διοίκησης.

ΠΙΣΩ υπάρχει άγνοια των αληθινών προβλημάτων της Κορινθίας και της Πελοποννήσου και αμφίβολης χρησιμότητας ιδέες και προτάσεις, που απειλούν να ανακόψουν την αναπτυξιακή διαδικασία και ξαναφέρουν την περιφέρεια στην εκκίνηση…!

ΜΡΟΣΤΑ ή ΠΙΣΩ;
Ο κάθε πολίτης θα απαντήσει μόνος του στο δίλημμα αυτό, με ευθύνη στο μέλλον και τις επόμενες γενιές αλλά και με το αλάθητο ένστικτο του.
Τον δοκιμασμένο, ελεύθερο και επιτυχημένο Πέτρο Τατούλη ή ότι πει το κόμμα;
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Αθανασία Χρισταρά
Ιατρός-Πνευμονολόγος
Υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος
Κορινθίας με τον Πέτρο Τατούλη