Αρχική Ν. Κορινθίας Αυτό είναι το φαράγγι του Αγ.Λουκά Ξυλοκάστρου όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία (Βίντεο)

Αυτό είναι το φαράγγι του Αγ.Λουκά Ξυλοκάστρου όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία (Βίντεο)

Αυτό είναι το φαράγγι του Αγ.Λουκά στην Καλλιθέα Κορινθίας, στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο χθες οι 3 από την 4μελή ομάδα κατάβασης φαραγγίων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον εκπαιδευτή της 4μελους ομάδας, ο οποίος είναι και ο μόνος που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση, σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη, ενώ νεκροί εντοπίστηκαν ένα ζευγάρι από τη Σιγκαπούρη και ένας 40χρονος από την Αθήνα, βοηθός του εκπαιδευτή.

Ο εκπαιδευτής της ομάδας και μοναδικός επιζών, μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα στο Νοσοκομείο Κορίνθου βαριά τραυματισμένος.

Το χρονικό της τραγωδίας:

Τα τέσσερα άτομα επιχείρησαν την κατάβαση του φαραγγιού του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο, όμως αυτό τους το εγχείρημα κατέληξε σε τραγωδία με θλιβερό απολογισμό τριών νεκρών και ενός τραυματία.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό των 4 ατόμων στο Ξυλόκαστρο ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου καθώς η σύζυγος του ενός ατόμου ανησύχησε γιατί είχε χάσει την επικοινωνία με τον άνδρα της και ειδοποίησε τις αρχές.

Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες μέρες μία ομάδα από την Αθήνα είχε προγραμματίσει την ίδια κατάβαση πριν λίγες μέρες και την ακύρωσε λόγω του όγκου του νερού.

Δείτε βίντεο από το φαράγγι του Αγ.Λουκά σε αφιέρωμα που είχε κάνει η δημοσιογράφος Μαίρη Νικολοπούλου. Δείτε πόσο άγριο είναι το τοπίο του φαραγγίου ειδικά αν δεν το ξέρεις. Στο απόσπασμα φυσικά η στάθμη του νερού βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Τώρα η ποσότητα του νερού στο σημείο είναι τεράστια.

Προηγούμενο άρθροΑποκλειστικό: H στιγμή της άφιξης του μοναδικού επιζώντα της τραγωδίας του Ξυλοκάστρου (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας από Πάτρα: “Η χώρα πέρασε τον κάβο” (Βίντεο)