Αρχική Ν. Ηλείας Θρήνος για 46χρονη από τα Σαβάλια – Άφησε την τελευταία της πνοή...

Θρήνος για 46χρονη από τα Σαβάλια – Άφησε την τελευταία της πνοή μετά από τροχαίο στην Αμαλιάδα

Εξετάζεται εάν ο θάνατος οφείλεται από την εκτροπή του μοτοποδηλάτου ή σε παθολογικά αίτια

Θρήνος στην Τοπική Κοινότητα Σαβαλίων του δήμου Ήλιδας από τον χαμό της 46χρονης Ευαγγελίας Αρβανίτη, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο σε κεντρικό δρόμο της Αμαλιάδας.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Οινομάου και Πύρρωνος και η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews, η 46χρονη οδηγούσε το μηχανάκι της και εκινείτο επί της οδού Οινομάου με κατεύθυνση την λαϊκή αγορά Αμαλιάδας.

Μοιραία εκτροπή

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, όταν το μηχανάκι πέρασε την διασταύρωση με την Πύρρωνος, εξετράπη της πορείας του και η γυναίκα, η οποία δεν φορούσε κράνος, έπεσε στο οδόστρωμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτόπτης μάρτυρας που εκινείτο με το αυτοκίνητό της επί της Πύρρωνος, αντιλήφθηκε την 46χρονη πριν φθάσει στην διασταύρωση να κάνει ζιγκ-ζαγκ με το μηχανάκι, κατά τον ίδιο τρόπο πέρασε από την διασταύρωση και εν συνεχεία το μηχανάκι εξετράπη και ανετράπη. Άγνωστο παραμένει εάν η 46χρονη πάτησε φρένο όταν έφθασε στην διασταύρωση.

Πηγή: patrisnews.com