Αρχική Ν. Αρκαδίας Μ.Κεφαλογιάννης από Τρίπολη: “Έχουμε υποστεί την μεγαλύτερη εθνική ήττα στην περίοδο ειρήνης”

Μ.Κεφαλογιάννης από Τρίπολη: “Έχουμε υποστεί την μεγαλύτερη εθνική ήττα στην περίοδο ειρήνης”

Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο  Ευρωβουλευτής της Ν.Δ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης στα πλαίσια εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Αρκαδίας στο Εργατικό Κέντρο της Τρίπολης, το Σάββατο 20 Απριλίου 2019.

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Κώστας Βλάσης, ο πρώην Βουλευτής και Υπουργός κ. Λυκουρέντζος, ο πρώην Υπουργός κ. Καλτεζιώτης , ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Σμυρνιώτης, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Νίκα, κ. Λαμπρόπουλος, και πολλοί υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον κ. Σμυρνιώτη.

Τον κ. Κεφαλογιάννη συνόδευσε και προλόγισε ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, κ. Κατσίπος.

Μανώλης Κεφαλογιάννης:

“Μας ενδιαφέρει πολύ να μιλήσουμε με την επικοινωνία.

Η ευρωπαϊκή ένωση είναι ο χώρος ο οποίος θα ξεκινήσουν οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και η Πελοπόννησος και η Αρκαδία πρέπει να είναι στο κέντρο των εξελίξεων.

Εδώ έχουμε και μία εθνική ανάταση, εδώ είναι η καρδιά των αγώνων του έθνους και της παλιγενεσία. Σήμερα ζούμε δύσκολες εποχές στα εθνικά μας θέματα και με την Τουρκία και με το Σκοπιανό. Πρέπει να δούμε τα διδάγματα του παρελθόντος και να μην παραχωρούμε την εθνική κυριαρχία και τα δίκια της χώρας μας γι’ αυτό η Ευρώπη πρέπει να στέκεται δίπλα μας.

Πρέπει να διορθώσουμε λάθος τακτικές που γίνανε την προηγούμενη κυβέρνηση έχω την εντύπωση ότι έχουμε υποστεί την μεγαλύτερη εθνική ήττα στην περίοδο ειρήνης.”

Πηγή: pna.gr