Αρχική Ν. Ηλείας Θάνατος Hλείας φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

Θάνατος Hλείας φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

Το υλικό από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού της νεκρής φοιτήτριας στο Αιγάλεω φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της. Τώρα οι Αρχές αναζητούν το προσώπο-κλειδί, στο οποίο η κοπέλα φέρεται να παρέδωσε τα προσωπικά της αντικείμενα.

Το χρονικό

Η 22χρονη φοιτήτρια Ψυχολογίας είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω στις 23 Μαρτίου. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Η 22χρονη μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της δύο μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν. Παρουσία αστυνομικού, μάλιστα, άνοιξαν το διαμέρισμά της και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Στο χώρο που ήταν τακτοποιημένος, εντοπίστηκε ένα σημείωμα απελπισίας της φοιτήτριας, στο οποίο έγραφε πόσο απογοητευμένη ήταν από την κοινωνία.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έδειχναν…αυτοκτονία, όμως η υπόθεση πήρε άλλη τροπή, όταν διαπιστώθηκε πως από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς της είχαν διαγραφεί επαφές και φωτογραφίες, που παρέπεμπαν σε κυκλώματα σατανιστών.

Πηγή: ethnos.gr