Αρχική Ν. Κορινθίας Ιωάννης Καραπανάγος: «Αυτόνομη και ανεξάρτητη η πορεία μας χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις»...

Ιωάννης Καραπανάγος: «Αυτόνομη και ανεξάρτητη η πορεία μας χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις» (Βίντεο)

Η Δημοτική Παράταξη «Αλλάζουμε Μαζί»  και ο επικεφαλής υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Ιωάννης Καραπανάγος παρουσίασαν το πρόγραμμα του Συνδυασμού σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και βρέθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου για να παρακολουθήσει τις προγραμματικές εξαγγελίες της παράταξης.

Ο Ιωάννης Καραπανάγος στην ομιλία του τόνισε: «Κάθε μέρα αρνιόμαστε το κατεστημένο… αρνιόμαστε να συμβιβαστούμε με τις τακτικές του παρελθόντος. Αρνιόμαστε να συμβιβαστούμε με τις μετεκλογικές στρατηγικές. Όχι δεν πρόκειται να τις ακολουθήσουμε».

Και συνέχισε: «Ήρθαμε για να αλλάξουμε τα δεδομένα, αλλά για να αλλάξουμε τα δεδομένα πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς.

Η δέσμευση μας είναι ότι θα είμαστε κοντά σας και μετά την 26η Μαϊου. Δέσμευση μας είναι ότι η πορεία και η διαδρομή μας μέχρι τις εκλογές θα είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη. Χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις. Μοναδικός σκοπός το κοινό συμφέρον και όχι το ατομικό».  

Ο Ιωάννης Καραπανάγος είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε το διαφορετικό γιατί δεν τάζουμε. Δεν είμαστε έμποροι της ανθρώπινης ελπίδας και δεν πρόκειται να γίνουμε…».

Δείτε στο video που ακολουθεί ολόκληρη την ομιλία του Ιωάννη Καραπανάγου:

Πηγή: loutraki365.gr

Προηγούμενο άρθροΝέα δημοσκόπηση Metron Analysis: Ποια είναι η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ σε ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές
Επόμενο άρθροΤι λένε η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΔΗΝ για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο Ναυπλίου