Αρχική Ν. Μεσσηνίας Στην Καλαμάτα περιόδευσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής (Εικόνες)

Στην Καλαμάτα περιόδευσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής (Εικόνες)

Περιοδεία στην Καλαμάτα πραγματοποίησε την Πέμπτη 17 Απριλίου ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε αρχικώς το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, την πρώτη δομή ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης  που λειτούργησε στο νομό Μεσσηνίας, το 1982. Η διευθύντρια κα. Ελένη Πιπερίδου ξενάγησε τον κ. Κουρουμπλή στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με αρκετούς μαθητές.

Εν συνεχεία, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας όπου τον υποδέχθηκαν ο διοικητής πύραρχος κ. Δημήτρης Γεωργανάς και ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Μεσσηνίας κ. Βασίλειος Καψαμπέλης, συνοδεία του βουλευτή Μεσσηνία του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρου Κωνσταντινέα.

Ακολούθησε η επίσκεψη στον Σύλλογο Τυφλών Καλαμάτας, όπου ο κ. Κουρουμπλής συνομίλησε με τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Χαραλαμπόπουλος, τον γραμματέα κ. Προκοπή Δουβά, την ταμία κα. Γεωργία Παπαδέα, την οργανωτική γραμματέα κα. Νάντια Κατή και το μέλος του σωματείου ΑΜΕΑ κ. Θανάση Ξυπόλυτο.

Ακολούθησε επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Γεώργιο Μπέζο, τον αναπληρωτή διοικητή κ. Παναγιώτη Μπασάκο, τον διευθυντής του ακτινολογικού εργαστηρίου κ. Μιχάλη Μιχαήλ, τη διευθύντρια ιατρικής υπηρεσίας και διευθύντρια συντονίστρια μονάδας τεχνητού νεφρού κα. Αγγελική Ζέρβα και τα μέλη του Δ.Σ. του νοσοκομείου κ.κ. Ιωάννη Ασημακόπουλο, Στέλλα Μπακολέα, συνοδεία πάντα του κ. Κωνσταντινέα.

Ο κ Κουρουμπλής συνομίλησε και με το σωματείο Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ της Μεσσηνίας, το σωματείο των Εργαζομένων αλλά και τον σύλλογος των νοσηλευτών.

Ακολούθησε η παρουσία του στην ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα, στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Παραλίας στην Καλαμάτα και σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που ξεχείλιζε από ενθουσιασμό στα μηνύματα του Πρωθυπουργού.

Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας
Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας
Στον Σύλλογο Τυφλών Καλαμάτας
Στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας
Στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμάτα