Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Γιάννης Μπερνιδάκης στην μάχη για το Δήμο Κορινθίων

Ο Γιάννης Μπερνιδάκης στην μάχη για το Δήμο Κορινθίων

Γειά σας είμαι ο Γιάννης Μπερνιδακης, Κρητικός στην καταγωγή, στην ψυχή μου όμως Κορίνθιος,τα τελευταία 19 χρόνια τα επαγγελματικά μου βήματα με έφεραν στην Κορινθία, και στο καζίνο Λουτρακίου που εργάστηκα ως μάγειρας!

Επέλεξα να ζήσω και να δημιουργήσω στον τόπο αυτό.Εχω μια κόρη 17 ετών την οποία υπεραγαπω, στην συνέχεια από το 2006 μέχρι και σήμερα εργάζομαι σε μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις που εδρεύουν στο Νομό, Την Motor oil Hellas, πνεύμα κοινωνικό καθ όλα ανήσυχο και δημιουργικό, το μαρτυρά άλλωστε και το επάγγελμα μου που έχω επιλέξει να κάνω.

Δεν θα μπορούσα να μην μετέχω στα κοινά του τόπου που ζω! Ημουν στα τοπικά προγράμματα του Άσσου-Λεχαιου τα τελευταία χρόνια ανελλιπώς, ενώ σε αυτήν την εκλογική συγκυρία την τόσο κρίσιμη για τον τόπο, επέλεξα να διαθέσω τις δυνάμεις μου και στα δημοτικά πράγματα αφού<<θέλω να προσφέρω στον τόπο που ζω, στον τόπο που μεγαλώνω το παιδί μου, στον τόπο που μοιράζομαι με τους φίλους μου>>!!

Είμαι υποψήφιος με την Συμμαχία Πολιτών του Βασίλη Νανόπουλο!!Η στήριξη σας θα ήταν η Αυριανή μου δύναμη!! Σας ευχαριστώ όλους και όλες!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Γιάννης Μπερνιδακης, κείμενο